shruux

Becerikli
Merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz hafta İtopya'dan monitör aldım fakat bana gönderilen monitör daha önceden açılıp kullanılmış, hatta serviste onarım sürecinden geçmiş.

Bu nedenle iadesi için cihazı geri gönderdim. 2 gün oldu ancak bir haber alamadım. Daha önceden iade yapmış olup sürecin ne kadar sürdüğünü bilen arkadaşlar var mı?

Keşke İtopya dan almasaydın iade süreci çok sorunlu
Çok istediğim bir monitördü ve hiçbir yerde stoğu yoktu. Orda görünce anlık şeyle aldım. İtopya'dan ilk alışverişimdi ve son olarak kalacak zaten orası kesin. Şikayetimi açıkça belirttiğim bir A4 ile gönderdim cihazı. Kutu üzerinde monitörü servise gönderdiklerine dair kargo etiketi ve cihazın seri no'suna kayıtlı servis geçmişi var. Bunları göre göre iadeyi kabul etmiceklerini sanmıyorum. Etmeseler bile Tüketici Hakem Heyetinde kesin haklı gelirim. Fakat 2 gün olmasına rağmen hala bir haber alamadım sistemde falan gözükmüyor

Çok istediğim bir monitördü ve hiçbir yerde stoğu yoktu. Orda görünce anlık şeyle aldım. İtopya'dan ilk alışverişimdi ve son olarak kalacak zaten orası kesin. Şikayetimi açıkça belirttiğim bir A4 ile gönderdim cihazı. Kutu üzerinde monitörü servise gönderdiklerine dair kargo etiketi ve cihazın seri no'suna kayıtlı servis geçmişi var. Bunları göre göre iadeyi kabul etmiceklerini sanmıyorum. Etmeseler bile Tüketici Hakem Heyetinde kesin haklı gelirim. Fakat 2 gün olmasına rağmen hala bir haber alamadım sistemde falan gözükmüyor
Hakkını sonuna kadar ara telefon ile darla baktın yanaşmıyorlar THH başvur

Yarında bir haber alamazsam arayıp soracağım herhangi olumsuz bir cevap karşısında direkt THH'ye gideceğim. Ayrıca sadece THH ile kalmayıp ticaret odasına falanda şikayet edicem. Sonuçta ayıplı bir ürünün ayıplı satışı söz konusu kendileri de gelen para cezasını öderler artık.