Katılıyorum her kelimesine, dün aslında nezaket çerçevesinde tartışma sebebim de oydu. Ama arkadaşlara ne yazık ki durumu anlatamadım. Test et kullan bir şey yoksa nedir ya. 2. el mal bozuk mu o zaman, aynı mantıkta yarı fiyatına onu alırım, bu 6K ise 2. elini çok rahat 4K'ya alırsın. Bilgilendirme yaparsan iyi olur, alacak olanlar ne ile karşı karşıya olduğunun farkına varsınlar, kimseye acımamak lazım. Çünkü onlar bize hiç acımıyor. Ben de 6 ay uğraştım bu ve bunun gibi firmalarla. Anca sponsorlu içerik incelettiriyorlar, en gıcık olduğum konu. Bir de hazır sistem bunlar, iade değişim teşhir tamir görmüş, açık kutu aklına ne gelirse koyuyorlar bu hazır sistemlere, kanıtlayabilir misin bu durumu, tabii ki hayır. Şu an gözün gördüğü için anlamış oldun.
@Eagles
Tabii ki kakalıyor, arayıp sorunca da fabrikaya gönderiliyor diyor. Bu bahsi geçen firmalarla da e-mail üzerinden hallediyoruz süreci diyor, telde boşa konuşuyorsun aslında. Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal. Hazır sistem asla alınmaz hiçbir firmadan bu mantıkla. Şimdi gözün gördü de ayıktık mevzuya, diğer türlü nasıl olacak?
@Xbox 360E mağazadan sıfır diye aldığım panel teşhir ya da tamir görmüş çıktı mesela benim, o an dikkat etmedim. Defolu üründü, panel değişime gittiğinden. Bir de mağaza çalışanı diyor ki jelatini açarsan daha iade edemezsin
@Eagles @Xbox 360E demem o ki mağazadan da bir şey alırken monitör olur bir şey olur, telefon flaşını yakıp her kenarını köşesini orada olay sıcakken inceleyin ki kafalarına vurma fırsatınız olsun.