Peşini bırakma derim. İletirsen kendisi uygun görürse bahsedecektir. Ama dediğim gibi inceleme için Tebilon, ggtr, İtopya hepsi hazır sistem gönderiyor. Biri hakkındaki bir olumsuz video, işleri baltalayacaktır. Diğer editörlerden buna yanaşan görmedim, kendisi böyle bir şeye imza atarsa ilki gerçekleştirmiş olur, hazır sistem firmalarına karşı, iyi de olur. Hak etmiyorlar bu kadar ilgi alakayı çünkü.

@20424 ile beraber aslında Patriot önerdiğimi hatırlıyorum da sen illaki RGB olsun diye ısrar ettin :D RGB işin içine girince birebir değişim garantisi de kurtarmıyor maalesef.

RGB safi zarar, RGB hep kapalı kullanıyorum aldığım ilk günden beri G.Skill kiti.

@Eagles şimdi 5090 ROG astral ya da PG27UCDM almış olsan, bunlar da mı open box gelecekti? Ne diyorsun, deneme için sipariş mi geçsek.

Zaten iade alıyorlar, -200k gibi bir durum oluşmaz :D

6K'lık RAM'de bu durum varsa, 150K'lık Astral'de de vardır. Onda biraz daha özenip etiket basıyorlar belli ki.

Sinerji ekran kartı mevzusuna dönüşmez umarım, 5-6 serilik video çekmişti, sonrasında 7900 GRE yerine 7900 XTX verilip ilgili arkadaş susturulmuştu. Sana da 2x32 kit verip gönlünü almaları icap eder, ya da en kısa sürede bunu sonuçlandırmaları gerekir. Sen üstelemedikçe de hiçkimsenin umurunda olmuyor, mail üzerinden bu iş zor yürür.

Hocam kit Patriot daha pahalıydı. O yüzden KLEVV tercih ettim. Şaka yapıyorum, seni suçlamadım tabii ki. Marix hocayı da asla suçlamam. Forumda bana en çok yardımcı olan kişilerden biridir Marix. Kendisini çok severim ayrıca. Halini hatırını her daim sorarım. O kadar yardımcı olmuş insanları suçlamak, ayıp olur insanlara. Suçlanacak bir şey yok zaten. RGB arada bir açacaktım. Geceleri güzel görüntü elde etmek için. Burada suçlu var ise gaming.gen.tr firmasıdır bizzat.

Tekrar konuştum, yine pek umursamadılar. Hızlandırmak için Şikayetvar'a yazıyorum şimdi. Ürünü teknik servisleri kontrol edecekmiş. Pazartesi geri dönüş yapacaklar, daha iade işlemlerini başlayacaklar derken 2 haftayı bulur bu işler. Ben salı günü başka bir firmadan, mağazadan pahalı şekilde de olsa ürün kontrol ederek satın alırım. İşin parasında değilim, param var çok şükür. İyice sinirlerimi zıplatmaya başladılar.

Telefondan aynı şeyleri söyleyip duruyorlar. Linkini atarım buraya açtığım şikayetin. @Ayhan Dönmez
@20424

Son düzenleme:
Asus tarafından garanti kapsamı ile değişim raporu verildi. 10 gün olmasına rağmen adamlar dönüş yapmıyor.
Çok rezil bir firma gaming.gen.tr

Güncelleme ve bilgilendirme;

Firmayı Şikayetvar'a yazdım. Ben yazdıktan 2 saat sonra, ürün değişimi yapmışlar. Şikayetvar'a yazmam mı etkili oldu bilemiyorum. Ürününüzü kargoya verdik diye aradılar Gaming.Gen.TR firmasından. İade istiyorum deyince, iptal edelim dediler isterseniz iade işlemlerini başlatabiliriz dediler. Neyse dedim artık kargoya verildiyse dedim. Sıfır ürün mü gönderiyorsunuz dedim, evet dediler. Ben ürünü Çarşamba gönderdim, Cuma günü bazı şeyler netleşti. Değişim kabul etmemde ki sebep, işlemlerini hızlandırmaktı. İlk ve son alışverişimi gerçekleştirmiş oldum Gaming.Gen.TR firmasından. Şikayetvar, bazen etkili olabiliyor ve hızlandırabiliyor.

Kargo yarın gelecek muhtemelen.