Bir kitap aldım beklediğim gibi olmadığı için iade ettim. Fakat ne kod verdi ne de başka bir şey yazıyor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Bir kitap aldım beklediğim gibi olmadığı için iade ettim. Fakat ne kod verdi ne de başka bir şey yazıyor.
Eki Görüntüle 130780
İade etmene gerek yok sende kalsın diyor
Amazon iyi müşterilere böyle davranıyor. Geçenlerde granola aldım ve üründe kurt yumurtaları vardı, UV ışıkla baktım daha da şüphelendim ve müşteri hizmetlerine fotoğraf çekip attım. Lütfen ürünü imha edin, para iadeniz yapılmıştır dedi. Sürekli iadeler yapıp sistemi sömürmeye çalışan hesaplara farklı davrandıklarını duymuştum, biz gibi garibanlara da yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyorlar.
Vadbav
Başarılı
Amazon adamdır ekran kartı almıştım sıcaklık değerini beğenmedim ertesi gün geri gönderdim ulaştı 1 gün demeden para iadem yattı.Bir kitap aldım beklediğim gibi olmadığı için iade ettim. Fakat ne kod verdi ne de başka bir şey yazıyor.
Eki Görüntüle 130780
Bunu artık çoğu firma yapıyor. Ürün sende kalabilir, para iaden yapıldı demişler. Düşük tutarlı ürünlerde kargo masrafları üründen pahalıya geldiği için böyle yapıyorlar çoğunlukla.
Göründüğü Gibi Olan
Yetkin
- Makaleler
- 1
Ne güzel işte ürünün de sende kalıyor paran da.
DarthGorsoy
Bilgin
Amazon iyi müşterilere böyle davranıyor. Geçenlerde granola aldım ve üründe kurt yumurtaları vardı, UV ışıkla baktım daha da şüphelendim ve müşteri hizmetlerine fotoğraf çekip attım. Lütfen ürünü imha edin, para iadeniz yapılmıştır dedi. Sürekli iadeler yapıp sistemi sömürmeye çalışan hesaplara farklı davrandıklarını duymuştum, biz gibi garibanlara da yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyorlar.
Onu nereden anladınız hocam, helal olsun.
Bence barizdi, UV ışıkla da rengi farklı görünüyordu.