3 Temmuz'da oyun iadesi yaptım, 1 haftadır iade etmedi. Desteğe yazdığımda 2 hafta sürebilir bankanızla görüşün dedi. 20 gün oldu. Dün bankamı aradım bize bir iade sağlanmadı dedi. Epic desteğe yazdım geri dönüş yapmıyorlar. Var mı bu problemi yaşayan?
Detaylar
Kim cevapladı?Yok hocam bana hep iadeler sorunsuz geliyordu.3 Temmuz'da oyun iadesi yaptım, 1 haftadır iade etmedi. Desteğe yazdığımda 2 hafta sürebilir bankanızla görüşün dedi. 20 gün oldu. Dün bankamı aradım bize bir iade sağlanmadı dedi. Epic desteğe yazdım geri dönüş yapmıyorlar. Var mı bu problemi yaşayan?
3 Temmuz'da oyun iadesi yaptım, 1 haftadır iade etmedi. Desteğe yazdığımda 2 hafta sürebilir bankanızla görüşün dedi. 20 gün oldu. Dün bankamı aradım bize bir iade sağlanmadı dedi. Epic desteğe yazdım geri dönüş yapmıyorlar. Var mı bu problemi yaşayan?
Oyunu ne kadar oynadınız?
1 Saat anca, oyun iade edildi zaten ama para ortada yok.
Beni uğraştırıyor anlamadım. Bazı insanlar da aynı durumdan mağdur olmuşlar. Bir daha alışveriş yapmayacağım burdan.
Tekrar tekrar mail atın, illa ki döneceklerdir bence.1 Saat anca, oyun iade edildi zaten ama para ortada yok.
Beni uğraştırıyor anlamadım. Bazı insanlar da aynı durumdan mağdur olmuşlar. Bir daha alışveriş yapmayacağım burdan.
3 kere yazdım desteğe, bakalım dönerler heralde.Tekrar tekrar mail atın, illa ki döneceklerdir bence.
Banka ve Epic Games'e ulaşarak iade sağlandı.
Son düzenleme:
Sevindim.3 kere yazdım desteğe, bakalım dönerler heralde.
Banka ve Epic Games'e ulaşarak iade sağlandı.
Vallahi bende ya, Epic Games iade sağlanmaza banka yardımcı olacaktır dedi. Kartımı yenilettim süresi bitmişti o sırada tekrar baktılar iade yine gelmemiş dediler. Şubeye gidin dediler. Son kez bakayım dedim iade sağlanmış. Paradan kimsenin haberi yok anlamadım bir şey.