Geraltın kılıcı
Üstün
Efendim, RX 6600XT ekran kartı aldım fakat ekran kartının fan bloku kırık gibi sallandığından dolayı ve ekran kartının PCI-e slotunun koruma barikatı olmamasından dolayı iadeye yolladım ancak mal usulsüz olduğu halde satışa çıkamayacak olduğu için iade olmamış. Düşünün bozuk ürünü satışa çıkartacaklar.
Sizce dolandırıldım mı?
Müşteri hizmetleri:
Müşteri hizmetleri: Ürün kullanıldığı için iade olması için önce garantiye gönderilmesi lazım.
Bende müşteri hizmetlerine dedim ki: Adamlar "faturayı" göndermediler. Bu şekilde kabul edeceklerini sanmıyorum.
Vallahi Nasrettin Hoca masalları gibi bir şey yaşıyorum.
Sizce dolandırıldım mı?
Müşteri hizmetleri:
"Siparişte kullandığınız GSM numaranıza bir link gönderimi sağladım. Bu linke tıklayarak talebinizi iletebilirsiniz. Satıcınız sizlere 1 en geç 3 iş günü içinde cevap verecektir. Endişeniz olmasın. Hesabım➝Satıcı Mesajlarım alanından talebinizi kontrol edebilir, dilerseniz bizlerle iletişime geçerek bizlerden de bu konu hakkında bilgi alabilirsiniz.
15:53
Trendyol müşteri hizmetlerinin yazdığı;
Sizlere hizmet verebildiğim için çok memnun oldum. Aklınıza takılan, sormak istediğiniz farklı bir şey varsa yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.
"
15:53
Trendyol müşteri hizmetlerinin yazdığı;
Sizlere hizmet verebildiğim için çok memnun oldum. Aklınıza takılan, sormak istediğiniz farklı bir şey varsa yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.
Müşteri hizmetleri: Ürün kullanıldığı için iade olması için önce garantiye gönderilmesi lazım.
Bende müşteri hizmetlerine dedim ki: Adamlar "faturayı" göndermediler. Bu şekilde kabul edeceklerini sanmıyorum.
Vallahi Nasrettin Hoca masalları gibi bir şey yaşıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: