Geraltın kılıcı
Üstün
Hocalarım mahkemeye verdiğimde kaç gün boyunca uğraşırım?
Satış sözleşmesinde yazar. Siparişine gir satış sözleşmesi seçeneği olur orada. Satıcı bilgileri yazar.Satıcının telefon numarısını nasıl bulucam? Arkadaşlarım avukat. Onlarla beraber ararım.
Buldum hocam.Satış sözleşmesinde yazar. Siparişine gir satış sözleşmesi seçeneği olur orada. Satıcı bilgileri yazar.
Hocam bir bilgim yok ama keşke ürünü alırken videoya çekip açılımını yapsaydınız, Böylece iadeyi kolay yapardınız.Buldum hocam.
Hocam ben üründe hediye gelen Mouse Pad'i koymayı unutmuştum. Acaba ondan dolayı mı iade olmadı?
Şimdi fark ettim.
Hocam şarjım 10'ken fotoğraflarını çektim.Hocam bir bilgim yok ama keşke ürünü alırken videoya çekip açılımını yapsaydınız, Böylece iadeyi kolay yapardınız.
Eğer alırken bu fotoğrafları çektiyseniz desteğe kanıt olarak atın bu fotoğrafları. Peşine düşün.
Düştüm hocam. 2. kez iade başvurusu yaptım. O da olmazsa avukat arkadaşlarımla satıcıyı taciz edicez.Eğer alırken bu fotoğrafları çektiyseniz desteğe kanıt olarak atın bu fotoğrafları. Peşine düşün.
Yani sürekli telefonla ara, söylen, dırdır et vs.Düştüm hocam. 2. kez iade başvurusu yaptım. O da olmazsa avukat arkadaşlarımla satıcıyı taciz edicez.
Taciz ne demek?
canını sıkma, tedirgin etme, rahatsızlık verme.
Gmail'den tacize başladım. Yasayı attım. Cevap vermedi daha.
Devam edin, sonuçta para ödediniz.Gmail'den tacize başladım. Yasayı attım. Cevap vermedi daha.