Darneluin

Uzman
Makaleler
2
Yer
UK
Bankalara komisyon farkı ödemek istemeyen küçük esnafa devlet tarafından verilen ayar.

Aynı zaman da şikayetçi vatandaşlara %10 ikramiye, olaya bakar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben HMB yerinde olsam; her bir faturada unique code yaratırım (Qr bile olabilir) sonra her hafta çekiliş yaparım.

O çekilişte neler neler vermem ki, arabasından (TOGG mesela) harcama çeklerine, çeşitli teknolojik cihazlar (Apple, Samsung vs) binlerce hatta on binlerce hediye.

Bak bakalım o zaman herkes fişinin faturasının peşine düşer mi düşmez mi.

Böyle uygulamalar nüfuslu esnafların "Ulan beni kim şikayet etti" araştırması ve ilgili kişiyi ahlaksızca bulmasına ve ciddi sıkıntılara yol da açabileceğinden kimse uğraşmaz.

Yaşanma ihtimali şu fotoğrafla aynı.
1716463917568.webp

Ben HMB yerinde olsam; her bir faturada unique code yaratırım (QR bile olabilir) sonra her hafta çekiliş yaparım.

O çekilişte neler neler vermem ki, arabasından (TOGG mesela) harcama çeklerine, çeşitli teknolojik cihazlar (Apple, Samsung vs) binlerce hatta on binlerce hediye.

Bakanlık bir Instagram sayfası mı? Bence %10 gayet mantıklı bir karar.

Bakanlık bir Instagram sayfası mı? Bence %10 gayet mantıklı bir karar.

Bomboş bir karar. %10 için kimse uğraşmaz. Esnaf ve vatandaş karşı karşıya kalır. Adamı olan kişiyi buldurur. Boşuna gerginlik olur.

Yazılım ile tüm cihazları güncellemek ve bir kod yaratmak en pratik çözüm. Herkes fişinin peşine düşerse ülke sürümden kazanır, sistem oturur.

Hani vardı ya; bi alışveriş bir fiş.

Siz gençler hatırlamaz tabi.