Seraphenthia
Yetkin
Kürt aşağı, kürt yukarı...
Neden böyle bir şey yaptı hepiniz benden iyi biliyorsunuz değerli hocalarım. Yorumu sizlere bırakıyorum.
Saygı duyarım hocam. Başka bir ırkı küçümsemek.
Yok ama ortada. Türk milletini üstün görmenin, Türk'lere çalışkan gibi nitelikler yüklemenin faşitlikle falan en ufak bir alakası yok.
Niye imamoğlu Diyarbakır'da Selo'ya selam gönderirken sorun olmuyor da bu adam kürtçe konuştu diye mi abez oluyor?
Habur kapısından teröristleri geçirip el sallayanlar kürtçe de konuşur, şaşırtmadı.
Bu ülkede sıradan vatandaşsan seni kimse önemsemiyor, azınlık olman lazım illa.
Farkındaysanız son dönemde hem PKK'ya hem de FETÖ'ye yanlıyorlar. Muhalefet de var olmayan sorunlar üzerinden kutuplaştırmaya devam ediyor. CHP yıllardır AKP'yle danışıklı dövüş içindeymiş.
Al sana bir kürt.
Habur sınır kapısından peşmerge geçti. PKK değil. Bizim askerlerinimiz yerine işid ile peşmerge savaştı. Kuzey Irak'taki kürdistan yönetimi depremde de Türkiye'ye yardım etti. Sadece neyin karşısında olduğunuzu bilmiyorsunuz. Ben bir Türk olarak kuzey Irak kürdistanının varlığından rahatsız değilim.
PKK'den rahatsızım. İyi sosyaller.
Kuzey Irak'taki kürdistan Türkiye'den rahatsız Türkiye'den rahatsız olandan rahatsızım.