Neden böyle bir şey yaptı hepiniz benden iyi biliyorsunuz değerli hocalarım. Yorumu sizlere bırakıyorum.

Rezillik ya tam bir fiyasko oy alabilmek icin yaptığı işlere bak yeni 18'e girdim Allah'tan bu sene belediye seçimlerine oy verme hakkım açıldı bunlara oy moy yok imamoğluna basacağım arkadaş.

Saygı duyarım hocam. Başka bir ırkı küçümsemek.
Yok ama ortada. Türk milletini üstün görmenin, Türk'lere çalışkan gibi nitelikler yüklemenin faşitlikle falan en ufak bir alakası yok.

Kürt milleti lozanda belirtilmemiş. Azınlıkların hakları sadece gayrimüslimlere verilmiştir. Gelen giden her hükümet içimizde bulunan radikal milliyetçi arkadaşların sapkın düşüncelerini beslemek için bu formal boşluğu suistimal etmişlerdir. Ülkedeki vatandaşlık tanımı ülkenin %50ni bile kapsamıyordur.

Habur kapısından teröristleri geçirip el sallayanlar kürtçe de konuşur, şaşırtmadı.
Bu ülkede sıradan vatandaşsan seni kimse önemsemiyor, azınlık olman lazım illa.

Farkındaysanız son dönemde hem PKK'ya hem de fetöye yanlıyorlar. Muhalefet de var olmayan sorunlar üzerinden kutuplaştırmaya devam ediyor. CHP yıllardır AKP'yle danışıklı dövüş içindeymiş.

Habur kapısından teröristleri geçirip el sallayanlar kürtçe de konuşur, şaşırtmadı.
Bu ülkede sıradan vatandaşsan seni kimse önemsemiyor, azınlık olman lazım illa.

Farkındaysanız son dönemde hem PKK'ya hem de FETÖ'ye yanlıyorlar. Muhalefet de var olmayan sorunlar üzerinden kutuplaştırmaya devam ediyor. CHP yıllardır AKP'yle danışıklı dövüş içindeymiş.

Habur sınır kapısından peşmerge geçti. PKK değil. Bizim askerlerinimiz yerine işid ile peşmerge savaştı. Kuzey Irak'taki kürdistan yönetimi depremde de Türkiye'ye yardım etti. Sadece neyin karşısında olduğunuzu bilmiyorsunuz. Ben bir Türk olarak kuzey Irak kürdistanının varlığından rahatsız değilim.
PKK'den rahatsızım. İyi sosyaller.

Habur sınır kapısından peşmerge geçti. PKK değil. Bizim askerlerinimiz yerine işid ile peşmerge savaştı. Kuzey Irak'taki kürdistan yönetimi depremde de Türkiye'ye yardım etti. Sadece neyin karşısında olduğunuzu bilmiyorsunuz. Ben bir Türk olarak kuzey Irak kürdistanının varlığından rahatsız değilim.
PKK'den rahatsızım. İyi sosyaller.

Kuzey Irak'taki kürdistan Türkiye'den rahatsız Türkiye'den rahatsız olandan rahatsızım.