Kent lokantası alkışta ayaklanacak güzel bir projeydi sevgili halk adamı Ekrem İmamoğlu'nu kutluyorum bugün'de güzel bir proje üzerinde çalıştığının haberlerini verdi gençlere şu an yapım aşamasında gerçekleşecek olan genç kart gençlere büyük bir katkı sağlayacak ve memnun edecektir. Ekrem İmamoğlu gelmiş geçmiş en iyi siyaset adamı olarak yoluna devam edeceğimizden şüphe yok. Genç kart açıkladığı video saniyesi 1:19.

Son düzenleme:
AKP ile barışçıl siyaset sürdürülemez, AKP sadece teşhir edilir. AKP ile uzlaşı içine giren her figür mutlaka dışlanacak, kariyeri bitecektir.

Ama evet, Kent Lokantaları gerçekten güzel hizmet. Soyguncu esnafların daha çok iflas etmesi dileğiyle diyelim.
Esnafın soyguncu olduğunu çok sanmıyorum. Esnafa ürün satan kişilerde esnaf gibi kar payını çok abartarak satıyor ve esnafında bunu telafi etmesi lazım. Tek çözüm serbest piyasanın sona erdirilmesidir.

Esnafın soyguncu olduğunu çok sanmıyorum. Esnafa ürün satan kişilerde esnaf gibi kar payını çok abartarak satıyor ve esnafında bunu telafi etmesi lazım. Tek çözüm serbest piyasanın sona erdirilmesidir.
Direkt çiftçiden su fiyatına sebze alanlar var mesela. Bunları bir kenara koydum, yine sebze örneğinden gidelim; halden, marketten alsa kâr marjı çok fazla.

"Çiftçi --> Hal --> Market --> Esnaf" zincirinde herkes maliyetin üstüne bir şey koyuyor ve kartopu etkisi görüyoruz. Mal tüketiciye yani bize gelene kadar maliyetin belki de 3 kat, 5 kat, 10 katına ulaşıyor. Ufak çiftçinin cebine giren paradan ziyade patron-işçi ekseninde çalışan mekanların artı değer mekanizmasını bitirmek gerekiyor. Dolayısıyla evet, majör çözümde serbest piyasa sonlanmalı.