- Makaleler
- 1
Keşke siyaset hep böyle olsa, keşke her zaman barış içinde kalsalar ve iki taraf da birbirlerinin yaptığı güzel icraatleri böyle açıklasalar:
Konu açılırken sadece Enes izliyordum, o da böyle bir bilgi aktarmıştı.
Esnafın soyguncu olduğunu çok sanmıyorum. Esnafa ürün satan kişilerde esnaf gibi kar payını çok abartarak satıyor ve esnafında bunu telafi etmesi lazım. Tek çözüm serbest piyasanın sona erdirilmesidir.AKP ile barışçıl siyaset sürdürülemez, AKP sadece teşhir edilir. AKP ile uzlaşı içine giren her figür mutlaka dışlanacak, kariyeri bitecektir.
Ama evet, Kent Lokantaları gerçekten güzel hizmet. Soyguncu esnafların daha çok iflas etmesi dileğiyle diyelim.
Esnafın soyguncu olduğunu çok sanmıyorum. Esnafa ürün satan kişilerde esnaf gibi kar payını çok abartarak satıyor ve esnafında bunu telafi etmesi lazım. Tek çözüm serbest piyasanın sona erdirilmesidir.
Direkt çiftçiden su fiyatına sebze alanlar var mesela. Bunları bir kenara koydum, yine sebze örneğinden gidelim; halden, marketten alsa kâr marjı çok fazla.Esnafın soyguncu olduğunu çok sanmıyorum. Esnafa ürün satan kişilerde esnaf gibi kar payını çok abartarak satıyor ve esnafında bunu telafi etmesi lazım. Tek çözüm serbest piyasanın sona erdirilmesidir.