MotionBlurry

Uzman
Herkese iyi forumlar. Arkadaşımın kardeşi iç mekan tasarım için bir laptop arıyormuş ve arkadaşım da yardım istedi. Dediğine göre çizim de yapacakmış. Arkadaşımın başka bir arkadaşı "i5 işlemci altı almasın" demiş ama hangi nesil olduğunu belirtmemiş. Bütçe söylemedi ancak ikinci elden bile alabilirim dedi. Önerilerinizi bekliyorum. Ahım şahım bir şey istemiyormuş bu işlerini görsün yeter dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi sosyaller. Arkadaşımın kardeşi iç mekan tasarım için bir laptop arıyormuş ve arkadaşım da yardım istedi. Dediğine göre çizim de yapacakmış. Arkadaşımın başka bir arkadaşı "i5 işlemci altı almasın" demiş ama hangi nesil olduğunu belirtmemiş. Bütçe söylemedi ancak ikinci elden bile alabilirim dedi. Önerilerinizi bekliyorum. Ahım şahım bir şey istemiyormuş bu işlerini görsün yeter dedi.

Hangi yazılımları kullanmayı düşünüyor? Ve bütçe nedir i5 diyerek genellemek saçmalık.

Hangi yazılımları kullanmayı düşünüyor? Ve bütçe nedir i5 diyerek genellemek saçmalık.

Hocam yazılımlarını bilmiyoruz tek bildiğimiz çizim yapabileceği. Bütçe de dediğim gibi arkadaşım anlamadığı için ne kadar ayarlamam lazım diye soruyordu. Pahalı bir şey olmasın işlerini gören bir şey olsun yeter dedi.

@Hakanss hocam şimdi öğrendik. AutoCAD ve SketchUp kullanacakmış.

Son düzenleyen: Moderatör: