Futbolda normal değil mi böyle şeyler? Volkan'ın sövmediği adam yoktu. 
Detaylar
Kim cevapladı?EzioAuditore21
Yetkin
Aynı hareketi yapanlar hep ağır ceza aldığı için durum böyle ben max para cezası diyorum.Futbolda normal değil mi böyle şeyler? Volkan'ın sövmediği adam yoktu.![]()
Medya da farklı şeyler yazıyor. Eğer gerçekse tabii ki kabul edilemez.
Medya GS'ye çalışıyor zaten.
Yav pipisi kaşınmış işte ne var bunda?
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Anakaragücü maçındaki olay hakkında ne düşünüyorsunuz? Maç saati atılan tweetler olduğu için benim montaj diyenlere cevabım alttaki videoda.
Bu da görüntüler.
Videonun montaj olduğu ortaya çıktı. Disipline sevk edilmedi. Orada bulunan görevli gözlemciler boşuna mı var?
EzioAuditore21
Yetkin
Maç saati atılan yüzlerce tweet var hem Gs hem de Anakaragücü taraftarlarından.Videonun montaj olduğu ortaya çıktı. Disipline sevk edilmedi. Orada bulunan görevli gözlemciler boşuna mı var?
Maç saati atılan yüzlerce tweet var hem Gs hem de Anakaragücü taraftarlarından.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Maç saati atılan yüzlerce tweet var hem Gs hem de Ankaragücü taraftarlarından.
Bu mantık ile herkes attı diye montaj olan video gerçek mi oluyor yani? Videoyu ilk ortaya atan kişiye ne olduğundan haberin bile yok. Objektif taklidi yapmaya devam et, holiganlığında başarılar diliyorum.
EzioAuditore21
Yetkin
Bunun holiganlık ile ne alakası var objektif taklidi derken? Üslubunuza dikkat edin, İcardi o hareketi yaptı bunu doğrulayan binlerce kişi var maç saatinden, olay bu kadar basit.Bu mantık ile herkes attı diye montaj olan video gerçek mi oluyor yani? Videoyu ilk ortaya atan kişiye ne olduğundan haberin bile yok. Objektif taklidi yapmaya devam et, holiganlığında başarılar diliyorum.
III. Osman
Yetkin
Helal olsun.