Selamlar herkese.

Daha önce de paylaştığım bir konuydu ama o konuya ekleme yapamıyordum, yeniden açmak zorunda kaldım.

Bir süredir YouTube'da kendi halimde, taktiksel ve gizlilik odaklı oyunlar üzerine kurgu ve oynanış videoları üretiyorum.

Şu ana kadar paylaştığım ilk 4 R6S videomda teknik bir ses sorunu yaşadığımın farkındayım. Bu konuda çokça kafa yordum ve yeni videolarımda bu sorunu tamamen çözdüm.

İçeriklerimi 'boş muhabbetten arındırılmış', saf oynanışa ve atmosfere odaklanan bir yapıda tutmaya çalışıyorum. Ana odağım R6S olacak, onun haricinde aynı temaya benzer (online rekabetçi değil) hikayeli oyunlar da paylaşmayı düşünüyorum. Bu oyunlar Hitman, Watch Dogs, 007 First Light ve Tomb Raider gibi oyunları da güzelce kurgulayıp paylaşmayı düşünüyorum.

Öz Eleştiri: Videolarda boş kısımları keserken çok hızlı kesiyorum, sanırım bunu daha yumuşak yapmak için araştırma ve denemeler yapıyorum. :) 10 videom gitti deneye deneye, hayırlısı bakalım.

Aşağıya kanalımdaki kapak fotoğrafları ve değerlerle ilgili ekran görüntülerini bırakıyorum, linke tıklamadan da inceleyebilirsiniz, şimdiden teşekkür ederim, saygılar dostlar.

Şu an özellikle şunları geliştirmeye çalışıyorum ve tecrübeli üyelerin tavsiyelerine çok ihtiyacım var:

1. Kurgu süreci: Videolarımdan boş sahneleri temizleyerek akıcılığı artırmaya çalışıyorum. 'Daha sürükleyici bir kurgu' için önerileriniz var mı? Hangi kurgu teknikleri izleyiciyi daha çok videoda tutar?
  2. İçerik stratejisi: Önümüzdeki birkaç hafta R6S odaklı devam edeceğim ama hemen ardından 007 First Light serisine başlamayı planlıyorum. Gizlilik ve taktiksel aksiyon tarzındaki bu geçişi kanalımda nasıl daha yumuşak ve ilgi çekici yapabilirim?
  3. Ambiyans (RGB/ARGB): Odama oyun atmosferini yansıtacak ARGB ışıklandırma kurmayı düşünüyorum. MGS, Hitman veya 007 gibi gizlilik temalı oyunların atmosferini odaya taşımak için nasıl bir ışık yerleşimi veya renk paleti önerirsiniz? Mevcut ARGB ışığım yetersiz maalesef.
Kapak fotoğraflarını kendi emeğimle hazırlıyorum, tasarım dili konusunda düşüncelerinizi bekliyorum.

Kanalın linki; [StrosferGaming] yanlış anlaşılmasın, tavsiye/eleştiri için paylaşıyorum.

Vakit ayırıp inceleyen, yapıcı eleştirilerini paylaşan herkese şimdiden teşekkür ederim. Öğrenmeye ve gelişmeye açığım!

Kameranı yenile, ışıklandırmayı güzel ayarla hocam.
Teşekkür ederim üstadım. Zaten yeni bir argb ve yayın ışığı bakıyordum bulamadım ama bulacağım. Işıklandırma açısını da değiştireceğim. Değerli yorumun için çok teşekkürler.

Kapak fotoğraflarını ve kanalın trafik değerlerini eklemiştim ama görünmemiş kusura bakmayın. Tekrar yüklüyorum.

WhatsApp Image 2026-06-17 at 11.30.16.webp WhatsApp Image 2026-06-17 at 14.52.11.webp WhatsApp Image 2026-06-17 at 14.39.01.webp WhatsApp Image 2026-06-17 at 14.52.22.webp WhatsApp Image 2026-06-17 at 14.52.26.webp
WhatsApp Image 2026-06-17 at 14.39.01 (1).webp WhatsApp Image 2026-06-17 at 14.52.28.webp

Son düzenleme: