Hocam bu listeyi hangi sitede buldunuz? Bana İzmir için lazım da.
Detaylar
Kim cevapladı?Erikli ne berbat su ya. Eskiden güzel gelirdi de son 3-4 seferdir bana mı denk geliyor anlamadım garip bir tadı ve kokusu oluyor. Bir de bu kadar kötü olduğu yetmezmiş gibi en pahalısı da Erikli. Genelde bilinmedik markaların suları daha iyi oluyor.
Erikli ne berbat su ya. Eskiden güzel gelirdi de son 3-4 seferdir bana mı denk geliyor anlamadım garip bir tadı ve kokusu oluyor. Bir de bu kadar kötü olduğu yetmezmiş gibi en pahalısı da Erikli. Genelde bilinmedik markaların suları daha iyi oluyor.
Pahalı diye bende yıllardır eriklinin en kaliteli "su" olduğunu düşünmüşümdür ve hep erikli"ye geçmek istedim.
Pahalı diye bende yıllardır eriklinin en kaliteli "su" olduğunu düşünmüşümdür ve hep erikli"ye geçmek istedim.
Neden bilmiyorum ama bende de öyle bir algı vardı. Son 1-2 yıldır büyüklü küçüklü şişelerinden 1-2 kere içtim ama yok hepsinin tadı kötü. BİM'de satılan sular bile daha iyi. Bu arada tadı kötü derken nasıl anlatsam bilmiyorum da bir gariplik var yani kokusunda vs.
- Makaleler
- 9
Su kalite listesi yaz çıkar.Hocam bu listeyi hangi sitede buldunuz? Bana İzmir için lazım da.
Arsenik
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Merhaba arkadaşlar. İçme suyu önerir misiniz? En iyi su nedir?
Bence su almak mantıksız, al eve bir tane arıtma. Al sana içme suyu.