Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

8898

Üstün
Açılış Hamlesi
Merhaba,

SP140 Elite RGB fan aldım ve bilgisayara bağladım. iCUE yazılımı yanlış yüklenmişti, silip tekrar başlattım ve bilgisayara ne görüntü geliyor ne de klavyenin ışıkları yanıyor. BIOS sıfırladım işe yaramadı.

Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Merhaba,

SP140 Elite RGB fan aldım ve bilgisayara bağladım. iCUE yazılımı yanlış yüklenmişti, silip tekrar başlattım ve bilgisayara ne görüntü geliyor ne de klavyenin ışıkları yanıyor. BIOS sıfırladım işe yaramadı.

Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Bilgisayarı kapatıp 24 pin girişini ve BIOS pilini çıkardıktan sonra M.2 SSD'yi sökünce tekrar 5 dk sonra montajlayınca çözüldü.

Son düzenleme:
Sıfırlama derken ne yaptın, CMOS kısa devresi mi pil mi? Hangisini yaptıysan bir de diğerini dener misin?

Bilgisayarı kapatıp 24 pin girişini ve BIOS pilini çıkardıktan sonra M.2 SSD'yi sökünce tekrar 5 dk sonra montajlayınca çözüldü

Sorunun çözüldüğüne sevindim.

Pili söktüm hocam sonra sadece tek ssdyi bırakıp beklettim tekrar ateşleyince zar zor geldi ekran.

Eger acilmasaydi önerim her seyi söküp en minimal sekilde başlatmani denemek olacaktı. Anakarttaki RGB/A-RGB girişlerine kadar söküp sadece 1 disk, CPU fanı takili olacak şekilde, mümkünse iGPU üzerinden eğer yoksa GPU üzerinden goruntu alip bellekler olarak da tek bir RAM kullanmak denenebilirdi.