Biraz fazla dalga olmuş, ayrıca ben basit bir küfür yüzünden falan böyle bir şey olacağını zannetmiyorum.

Bu SS kime geldiyse, küfürden veya neden geldiği bilinmiyor sadece elimizde görüntü var, show niteliğinde de olabilir, Recep abi yalan olduğunu düşünüyor şimdi biraz bende bakınca yalan da olabileceğini düşündüm ama bilmiyorum, yakında anlarız neyin ne olduğunu, şunu da belirteyim şimdi linç edenler olur diye söylüyeyim, konu başlığında iddia yazdım zaten oraya net bir şey değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım bugün bana, ek bağlantıdaki SS gibi bir SS attı, bu görseli birinin tasarlaması pek mümkün gibi görünmüyor ama, Discord sanırım veri veriyor gibi görünüyor artık, adamlar veri verirken bile dalga geçmeyi unutmuyorlar ona güldüm biraz. :D

İlgili SS:

Eki Görüntüle 89207

Kim neden bilgilerini paylaşacağım der ki saçma iddiadan başka bir şey olamaz.

Bu SS kime geldiyse, küfürden veya neden geldiği bilinmiyor sadece elimizde görüntü var, show niteliğinde de olabilir, Recep abi yalan olduğunu düşünüyor şimdi biraz bende bakınca yalan da olabileceğini düşündüm ama bilmiyorum, yakında anlarız neyin ne olduğunu, şunu da belirteyim şimdi linç edenler olur diye söylüyeyim, konu başlığında iddia yazdım zaten oraya net bir şey değil.
Aptalca yazılmış bir yazı olmuş, mahalledeki küçük çocuklara versem daha iyi bir yasal uyarı yazar heralde. Discordun üslübu böyle ama ondan bile çok çok aptalca olduğu belli.

Arkadaşım bugün bana, ek bağlantıdaki SS gibi bir SS attı, bu görseli birinin tasarlaması pek mümkün gibi görünmüyor ama, Discord sanırım veri veriyor gibi görünüyor artık, adamlar veri verirken bile dalga geçmeyi unutmuyorlar ona güldüm biraz. :D

İlgili SS:

Eki Görüntüle 89207

Bunun gerçek olduğunu düşünen iki kere detaylı daha okusun, daha şimdi Discord'a girdim sahte.

Discord veri paylaşımı yapmıyor. Ülke gündemi bir sürü suçla çalkalandı verileri istediler peki sonuç? Discord vermedi.