Discord genel olarak yanıtlarında falan hep bu tarz üsluplar kullanıyor ama tam olmamış.Gerçekten bu üslup ile bir yazı yazdıklarını mı düşündünüz ya da düşünüyorsunuz?![]()
Detaylar
Kim cevapladı?Thanos
Üstün
Dc biraz dalgayı vurmayı seviyor, o yüzden fake olduğunu düşünmüyorum.Gerçekten bu üslup ile bir yazı yazdıklarını mı düşündünüz ya da düşünüyorsunuz?![]()
- Makaleler
- 43
“Eski dost” kısmı komikmiş
Eğer gerçek ise adamlar gayet iyi bir yazı yazmışlar.
Saruman Paşa
Uzman
Discord böyle yazıyor ama bana da biraz saçma geldi. Büyük ihtimal yalan.Gerçekten bu üslup ile bir yazı yazdıklarını mı düşündünüz ya da düşünüyorsunuz?![]()
Cidden Discord yazmış gibi gözüküyor ama orta satırlar gerçekçi gelmedi.“Eski dost” kısmı komikmişEğer gerçek ise adamlar gayet iyi bir yazı yazmışlar.
Saruman Paşa
Uzman
Biraz fazla dalga olmuş, ayrıca ben basit bir küfür yüzünden falan böyle bir şey olacağını zannetmiyorum.Dc biraz dalgayı vurmayı seviyor, o yüzden fake olduğunu düşünmüyorum.
Özellikle “Türk Makamlarına iletilmiştir” gibi şeyler gerçekçiliği bayağı bozmuş.Discord genel olarak yanıtlarında falan hep bu tarz üsluplar kullanıyor ama tam olmamış.
you serious? İki dakkalık iş. Yahu kaldı ki Dicrod neden böyle bir dil kullansın, neden kişiye özel "bak verilerini veriyoz haaaa, ayağını denk al" desin. Bu kadar saf olmayın! Discord verileri verse bile böyle bir mesaj atmaz ki vermek zorunda...bu görseli birinin tasarlaması pek mümkün gibi görünmüyor ama..
Thanos
Üstün
Discord, bu tarz üslup kullanıyor. Kullanmasa zaten paylaşmazdım ama, ss gerçek olabilir.Gerçekten bu üslup ile bir yazı yazdıklarını mı düşündünüz ya da düşünüyorsunuz?![]()
Saruman Paşa
Uzman
Sahte işte.you serious? İki dakkalık iş. Yahu kaldı ki Dicrod neden böyle bir dil kullansın, neden kişiye özel "bak verilerini veriyoz haaaa, ayağını denk al" desin. Bu kadar saf olmayın! Discord verileri verse bile böyle bir mesaj atmaz ki vermek zorunda.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-