Detaylar
Kim cevapladı?Ben de. Hatta 228 GB'den fazla bile olabilir. 3 saat oynanış süresi olan CoD oyunları 200 GB'den fazla.
CoD bir sürü gereksiz şey yolluyor oyun ile, o yüzden öküz gibi yüksek boyutu olması normal. Oyunun düpedüz kendisi bloatware.
- Makaleler
- 1
Şöyle saçma sapan sayfalara bakmayın bence. Valve. Türkiye aboo!
Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
Şöyle bir fantezim var:
Bulamıyoz ki. Çok pahalı oldu. Ben ne güzel Cyberpunk 2077, Starfield oynuyorum 1 TB HDD ile.128GB SSD artık yalan oldu.
Topluca HDD'ye dönelim mis gibi 10-20TB.
- Makaleler
- 7
Ben de. Hatta 228 GB'den fazla bile olabilir. 3 saat oynanış süresi olan CoD oyunları 200 GB'den fazla.
Rockstar, standartların üstüne iş yapıyor her zaman.
228 GB'de ister RTX 4070 Ti'de. Yani aslında bir nevi düşük boyutta olması kötü. Harita zaten dev gibi olacakmış ve binaların coğuna girilebilecek diyorlardı.
- Makaleler
- 9
GTA 6 oyun dünyasındaki diğer sıçrama olacak, Rockstar'ı tek başına daha üst düzey bir tier'a çıkaracak ve diğer firmalar ile arasında olan kalite farkı daha da açılacak.
uspto.report
Eminim ki boyutu çok büyük olur ama özel olarak aldıkları NPC algoritması ile alakalı patenti gördükten sonra boyutundan ziyade şaşırılacak daha önemli şeyler var.
System And Method For Virtual Navigation In A Gaming Environment Patent Application
U.S. Patent Application 20200338450 for System And Method For Virtual Navigation In A Gaming Environment
uspto.report
Eminim ki boyutu çok büyük olur ama özel olarak aldıkları NPC algoritması ile alakalı patenti gördükten sonra boyutundan ziyade şaşırılacak daha önemli şeyler var.
Bulamıyoz ki. Çok pahalı oldu. Ben ne güzel Cyberpunk 2077, Starfield oynuyorum 1 TB HDD ile.
Yeni oyunların HDD'de kötü çalışması da problem oldu artık. Eskiden yükleme süreleri biraz uzundu ama düzgün çalışıyordu. Şimdi SSD'ye göre yapıldıklarından oyun esnasında da drop falan olabiliyor.
300 GB oyun vay be.
Renkli Klavye
Yetkin
- Makaleler
- 1
Güncellemeler ve ilerideki içerikler ile 300 GB ı geçebilir bence.