Aslinda yeni ortaya cikmadi, sizintilarda bunu gormustuk ama yeni render ve diger goruntulerle dogrulandi diyelim. Sahsen 14 Pro daha guzel duruyordu:
Detaylar
Kim cevapladı?Elma ısıran
Üstün
Kamera tasarımı hiç estetik gelmedi gözüme.
Xiaomi tasarım konusunda bir şeyler deniyor en azından.
m3rt
Yetkin
Eki Görüntüle 86847
Eki Görüntüle 86849
Aslinda yeni ortaya cikmadi, sizintilarda bunu gormustuk ama yeni render ve diger goruntulerle dogrulandi diyelim. Sahsen 14 Pro daha guzel duruyordu:
Eki Görüntüle 86848
OnePlus'un 13üne göre daha iyi
Bana da gelmedi acikcasi, hatta dusus var yazdigim gibi. Hic amiral gibi durmuyor. Ama ifadeyi bana birakmasaydiniz keske, haberi ilettim sadece.
Onun tasarimi hakkinda birbirinden cok farkli sizintilar var ve hicbirini begenmedim sahsen. Adam akilli bir sey ile gelirler umarim.
Her sene degistirmeleri sizce iyi bir durum mu? Apple ve Samsung'un aksini yapiyorlar ve herkes farkli dusunuyor.Xiaomi tasarım konusunda bir şeyler deniyor en azından.
Tasarım çok kötü.Eki Görüntüle 86847
Eki Görüntüle 86849
Eki Görüntüle 86848
- Makaleler
- 4
Pek beğenmedim tasarımı. Xiaomi'ye rezalet puanım 9/10.
Tasarımı böyle berbat olacaksa hiçbir marka tasarım değiştirmesin daha iyi.Xiaomi tasarım konusunda bir şeyler deniyor en azından.
Kusacağım.