Detaylar
Kim cevapladı?ErlikÇağlar
Üstün
- Makaleler
- 7
PCMCIA slotu varsa PCMCIA SATA adaptoru alabilirsiniz. IDE'den SATA'ya cevirirseniz hiz artmaz.
Ihtiyacin olan sey M.2 to 44 pin ide converter ama Turkiye'de yok. Amazon yurtdisindan alablirsin. 1500 TL kadar tutar. SATA 'yi IDE ye ceviren aparatlar fiziksel boyutlar nedeni ile ayni yere sigmazlar. O yüzden ancak M.2 ile yapilabilir.
Aradığınız parça şöyle bir şey mi acaba?
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Tamda böyle bir şey arıyordum.Aradığınız parça şöyle bir şey mi acaba?
O zaman şu anlık yapacak bir şey yok. Biriktirmem gerekiyor sadece.Ihtiyacin olan sey M.2 to 44 pin ide converter ama Turkiye'de yok. Amazon yurtdisindan alablirsin. 1500 TL kadar tutar. SATA 'yi IDE ye ceviren aparatlar fiziksel boyutlar nedeni ile ayni yere sigmazlar. O yüzden ancak M.2 ile yapilabilir.
Buna diskte alacaksin. diskle toplam maliyetini hesapla. Ornegin 3,5K. Elindeki makineyi satabiliyor musun? Satabiliyorsan kaça satarsin? Onu da ekleyip daha iyi bir sey alablirsin ikinci el bence. IDE diskli bir makineye bu yatirimi ancak o makinenin yapacagi belirli bir is varsa vermelisin. Ne bileyim, ozel bir fonksiyonu ya da portu olan is makinesidir tamam ama ev icin falan bence alma derim. Benim kullandigim tekstil makinesini kontrol ediyordu, mecburen almistik mesela. Lisansli bir program vardi ve sadece o makinede calisiyordu.Tamda böyle bir şey arıyordum.
O zaman şu anlık yapacak bir şey yok. Biriktirmem gerekiyor sadece.
3K paran varsa i5 3360M islemcili makine aliyorsun ornegin.
5K ya 4. nesil i7 islemci ve 16 GB RAM li Asus aliyorsun ornegin.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
90 metrekare ev için klima ve hava soğutucu önerisi
- AlpertunGa
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-