jokoy

Başarılı
IdeaPad Gaming 3 15ARH7 6600H 3050 Ti laptop kullanıcısıyım. Wi-Fi, laptopu her açtıktan yaklaşık 1-2 saat sonra gidiyor. Hiçbir Wi-Fi görünmüyor, ta ki

Ağ sorununu algıla > Sürücüyü yeniden başlat

yapana kadar. Windows güncel (26100.6584) ayrıca Lenovo Vantage üzerindeki tüm sürücüler güncel.
Hatırladığım kadarıyla 24H2 güncellemesinden sonra bu sorunu yaşamaya başladım.

Ayrıca güç ayarlarında PCI Express güç ayarlarından prize takılı kapalı şekilde yaptım sonuç değişmedi.
Sıfır kurulum yapmak istemiyorum önemli veriler var.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
IdeaPad Gaming 3 15ARH7 6600H 3050 Ti laptop kullanıcısıyım. Wi-Fi, laptopu her açtıktan yaklaşık 1-2 saat sonra gidiyor. Hiçbir Wi-Fi görünmüyor, ta ki

Ağ sorununu algıla > Sürücüyü yeniden başlat

yapana kadar. Windows güncel (26100.6584) ayrıca Lenovo Vantage üzerindeki tüm sürücüler güncel.

Ayrıca güç ayarlarında PCI Express güç ayarlarından prize takılı kapalı şekilde yaptım sonuç değişmedi.

Teşekkürler.
Wifi kartı arızalanmış olabilir ki öyle gözüküyor.

IdeaPad gaming 3 15ARH7 6600H 3050 Ti laptop kullanıcısıyım. Wi-Fi, laptopu her açtıktan yaklaşık 1-2 saat sonra gidiyor. Hiçbir Wi-Fi görünmüyor, ta ki.

Ağ sorununu algıla > sürücüyü yeniden başlat.

Yapana kadar. Windows güncel (26100.6584) ayrıca Lenovo Vantage üzerindeki tüm sürücüler güncel.

Teşekkürler.

Sürücülerin doğru yüklenmiş olduğuna emin misiniz? Güncel diyor ama teknik destek için mesaj atın kullandığınız marka iş birliğine. Size Ethernet ile denemenizi öneririm. Bu işe yaramazsa tamirciye götürün veya benzeri teknik taktik arayın. Ben biraz araştırırken keyfinize bakın.

Son düzenleme:
Wifi kartı arızalanmış olabilir ki öyle gözüküyor.
Umarım öyle bir durum olmamıştır :)
Sürücülerin doğru yüklenmiş olduğuna emin misiniz? Güncel diyor ama teknik destek için mesaj atın kullandığınız marka iş birliğine. Size Ethernet ile denemenizi öneririm. Bu işe yaramazsa tamirciye götürün veya benzeri teknik taktik arayın. Ben biraz araştırırken keyfinize bakın.
İlginiz için teşekkürler, sürücüyü aygıt yöneticisinden kaldırıp resmi siteden tekrar yükledim bende test edeceğim bakalım