Goat Simulator'da kart düşürmeye çalışıyor fakat düşmüyor, 60-70 dakikadır açık. Sabaha düşer mi ya da ne zaman düşer?

Tamamen şansa göre. Kütüphanemde kart için duran oyunlardan birkaçında 10 saat oynama sürem var ama oyunu hiç oynamadım demek ki idle master bunu 10 saatte düşürdü.
Zaten ilk 2 saat düşemez. 2 saatten sonra kartlar düşmeye başlar. Tamamen şans işi kalanı.

Tamamen şansa göre. Kütüphanemde kart için duran oyunlardan birkaçında 10 saat oynama sürem var ama oyunu hiç oynamadım demek ki idle master bunu 10 saatte düşürdü.
Zaten ilk 2 saat düşemez. 2 saatten sonra kartlar düşmeye başlar. Tamamen şans işi kalanı.
Bende çoğu oyun 20 30 50 60 dakika oynandığı halde kart düşmüş. Bence bug falan olmuş olabilir.

Öyle bir olay varsa kartı sat oyunu iade et sonra oyunu tekrar al. Bedavadan 1 kart fazla almış olursun :)
O zamanlar aklıma gelmedi ama keşke yapsaymışım:D. Bende bir farklılık olmuş olabilir çünkü kart kasa kasa Rainbow Six Siege almıştım kartlar gelmişti yani.

1723785700381.webp
1723785706036.webp
1723785710342.webp
1723785714517.webp

Daha koyamadığım 100 tane oyun falan var böyle.

Diğer oyunlarda nasıl kart hakkı alacağım? Para harcadıkca mı?
Her oyundan ortalama 3 4 kart hakkın olur. Onu düşürürsün. Kart hakkı da satın alamazsın. Zaten kart kasanların amacı şöyleydi. 2022'nin sonlarında kış indirimi olduğundan kart oyunları 50 kuruştu. Alıyordun kartlardan 70 kuruş civarı düşüyordu alıyordun satıyordun. Her oyundan 20 30 kuruş kar ediyordun. Siz halihazırda tüm oyunlardan kart düşürdüğünüz için program boşuna çalışıyor.