IEM kulaklık nedir, alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cansxxr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    iem nedir
Type-C olan versiyonunu aldım hocam

Ya dediğim gibi, oyunlar için sıkıntı çıkarmaz muhtemelen oyunlarda duyacağınız ayak sesleri vesaire için Tune edilmiştir. Müzik konusunda ben denediğimde beğenmemiştim, siz beğenebilirsiniz. Herkesin kulağı farklı herkes farklı duyar.

Teşekkürler hocam buyuk ihtimal yarin alirim diye düşünüyorum fiyattan dolayi biraz kararsizim.
POCO X6 Pro kullanıyorum ama yazin iPhone gecme fikri var aklimda hangisine gecmeliyim karar veremedim zaten.

Teşekkürler hocam buyuk ihtimal yarin alirim diye düşünüyorum fiyattan dolayi biraz kararsizim.
POCO X6 Pro kullanıyorum ama yazin iPhone gecme fikri var aklimda hangisine gecmeliyim karar veremedim zaten.

15 veya üstü bir modele geçecekseniz dönüştürücü problem çıkartmaz çalışır. Bunlar çoğu kişinin ilk alacağı zamanlar tercih ettiği IEM'ler zaten. Nasıl anlatsam, oyun kategorisinde en iyi fiyat performans denince aklınıza IPhone'ya da Samsung gelmiyor, POCO gelir yani. Bunda da fiyat performans denilince önerdiklerim geliyor.

Hocam, nisan itibariyle halen alinabilir mi ? Gumrukte sorun olur mu ?

Temu'da sorun olmadı bende, Shenzhen'i bilmiyorum. Supporta yazın isterseniz düzgünce anlatın konuyu.

Bende bu ara almayi düşünüyorum fakat onu monitore baglamak istiyorum ama mikrofonu calistirabilir miyim hoparlörden onu bilmiyorum. Mikrofonum yok çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…