Oyunda idare eder fakat müzikde çok da iyi değil. Type-C'li DSP versiyonu biraz daha iyidir muıhtemelen.
Detaylar
Kim cevapladı?Type-C olan versiyonunu aldım hocamOyunda idare eder fakat müzikde çok da iyi değil. Type-C'li DSP versiyonu biraz daha iyidir muıhtemelen.
Ya dediğim gibi, oyunlar için sıkıntı çıkarmaz muhtemelen oyunlarda duyacağınız ayak sesleri vesaire için Tune edilmiştir. Müzik konusunda ben denediğimde beğenmemiştim, siz beğenebilirsiniz. Herkesin kulağı farklı herkes farklı duyar.
Farklı değil de birkaç standart var, 0.78mm 2pin, mmcx gibi standartlar var. Şahsen o modülleri önermem, kablolu kullanmak daha iyidir.
Önerime gelecek olursak AliExpress'den bunu alın: CX31993 HiFi USB DAC tipi C için 3.5mm kulaklık amplifikatör ses şifre çözücü IEM AMP cep telefonu adaptörü kulaklık Amplificador - AliExpress 44
Dönüştürücülerde DAC chipinin olması önemlidir, sesi minimum kayıpta hatta daha iyi ses kalitesi/yüksekliği ile iletirler. Ayrıca Samsung bir telefon kullanıyorsanız DAC chipi olmayan bir dönüştürücüyü görmeyecektir telefon.
Teşekkürler hocam buyuk ihtimal yarin alirim diye düşünüyorum fiyattan dolayi biraz kararsizim.
POCO X6 Pro kullanıyorum ama yazin iPhone gecme fikri var aklimda hangisine gecmeliyim karar veremedim zaten.
Teşekkürler hocam buyuk ihtimal yarin alirim diye düşünüyorum fiyattan dolayi biraz kararsizim.
POCO X6 Pro kullanıyorum ama yazin iPhone gecme fikri var aklimda hangisine gecmeliyim karar veremedim zaten.
15 veya üstü bir modele geçecekseniz dönüştürücü problem çıkartmaz çalışır. Bunlar çoğu kişinin ilk alacağı zamanlar tercih ettiği IEM'ler zaten. Nasıl anlatsam, oyun kategorisinde en iyi fiyat performans denince aklınıza IPhone'ya da Samsung gelmiyor, POCO gelir yani. Bunda da fiyat performans denilince önerdiklerim geliyor.
whitefountain
Başarılı
Hocam, nisan itibariyle halen alinabilir mi ? Gumrukte sorun olur mu ?Bu kabloların çıktığı yer var. Oraya kablo yerine o modülü takıyorsunuz ve kablosuz oluyor. Tabii alacağınız kulaklıkdan daha pahalı bir ücret ödemeniz karşılığında
Wan'er birinci versiyonuyla çok dikkat çekti ve cidden iyi iş çıkardı, wan'er 2 de yeni çıktı ve sorun çıkaracağını düşünmüyorum. tercihim wan'er 2 olurdu. satın aldıktan sonra [email protected] 'a bu metni atın.
Hello;
I hope this message finds you well.
I am writing to request that my order
"BURAYA "#" İLE BAŞLAYAN SİPARİŞ NUMARASINI YAZ"
be shipped to Turkey without incurring any customs duties or additional charges. I would greatly appreciate it if you could declare the shipment as a gift or use the lowest possible value on the customs declaration to minimize or avoid any customs duties.
Please let me know if there are any additional steps I need to take to facilitate this process.
"BURAYA TC KİMLİK NUMARANI YAZ" is my citizen number. Also, please send with YunExpress.
Thank you very much for your assistance. Best regards
Hocam, nisan itibarıyla halen alinabilir mi? Gumrukte sorun olur mu?
Temu'da sorun olmadı bende, Shenzhen'i bilmiyorum. Supporta yazın isterseniz düzgünce anlatın konuyu.
Temu'da sorun olmadı bende, Shenzhen'i bilmiyorum. Supporta yazın isterseniz düzgünce anlatın konuyu.
Bende bu ara almayi düşünüyorum fakat onu monitore baglamak istiyorum ama mikrofonu calistirabilir miyim hoparlörden onu bilmiyorum. Mikrofonum yok çünkü.
Yeni konular
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-