Detaylar
Kim cevapladı?Loutermilch
Başarılı
Devasa bir fark bekleme özellikle düşük bütçede. Ben ilk olarak rahat olduğu için IEM kullanıyorum, uzun süre IEM kullandıktan sonra eski oyuncu kulaklığımı kafama taktığımda aşırı ağır gelmişti. Oyun için kullanacaksanız da kaliteli olanlarının oyuncu kulaklıklarından hiçbir eksiği olmuyor. Ben bu kadar iyi oyun performansı beklemiyordum alırken, oyuncu kulaklığımı kaldırdım direkt.
- Makaleler
- 23
Daha iyi ses kasılabilmesi ve aynı bütçedeki headsetlerin çoğundan daha fazla detay sunabiliyor olması en büyük farkıdır IEM'lerin.
Kişiden kişiye değişir. Bana çok rahat geliyor.
Alınmaz. Bundan başlayabilirsin.IEM almayı düşünüyorum ama sevmezsem diye çok para da vermek istemiyorum. Bunu buldum. Alınır mı?
Linsoul TANGZU Wan'ER S.G II Kulak İçi Monitör, 10 mm Pet Membranlı Oyun HiFi Kablolu Kulaklıklar ve Audiophiles, Müzisyenler ve DJ'ler için 2 Pin Ayrılabilir OFC Kablosu (Beyaz, 3,5 mm) : Amazon.com.tr: Elektronik
Linsoul TANGZU Wan'ER S.G II Kulak İçi Monitör, 10 mm Pet Membranlı Oyun HiFi Kablolu Kulaklıklar ve Audiophiles, Müzisyenler ve DJ'ler için 2 Pin Ayrılabilir OFC Kablosu (Beyaz, 3,5 mm) : Amazon.com.tr: Elektronik
www.amazon.com.tr
Peter
Deneyimli
Daha iyi ses kasılabilmesi ve aynı bütçedeki headsetlerin çoğundan daha fazla detay sunabiliyor olması en büyük farkıdır IEM'lerin.
Kişiden kişiye değişir. Bana çok rahat geliyor.
Alınmaz. Bundan başlayabilirsin.
Linsoul TANGZU Wan'ER S.G II Kulak İçi Monitör, 10 mm Pet Membranlı Oyun HiFi Kablolu Kulaklıklar ve Audiophiles, Müzisyenler ve DJ'ler için 2 Pin Ayrılabilir OFC Kablosu (Beyaz, 3,5 mm) : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Hocam öneri için teşekkürler fakat kulak içi kulaklıklarda iade kabul edilmediği için ve daha önce hiç kullanmadığım için ne kadar uyguna alırsam o kadar iyi. Tabii kronik sıkıntısı falan varsa almam orası ayrı konu. Bu nasıl sizce?
- Makaleler
- 23
Kuponla daha uyguna getirebilirsen alınabilir.Hocam öneri için teşekkürler fakat kulak içi kulaklıklarda iade kabul edilmediği için ve daha önce hiç kullanmadığım için ne kadar uyguna alırsam o kadar iyi. Tabii kronik sıkıntısı falan varsa almam orası ayrı konu. Bu nasıl sizce?
Peter
Deneyimli
Kuponla 500 liraya geliyor. Beğenirsem daha sonra bütçe yükseltip sağlam bir şey alırım. Bir de satıcıyı biliyor musunuz güvenilir mi?
- Makaleler
- 23
Bu fiyatla alınır. Satıcı güvenilir. Tanıyorum.Kuponla 500 liraya geliyor. Beğenirsem daha sonra bütçe yükseltip sağlam bir şey alırım. Bir de satıcıyı biliyor musunuz güvenilir mi?
Peter
Deneyimli
Tamamdır hocam teşekkürler yardım için.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Elektronik Samsung Galaxy A37 veya A57 alana Buds 3 FE %50 indirimli
- Fırsat Ekibi