Peter

Deneyimli
Makaleler
1
Yer
Queens
IEM kulaklıkların diğerlerinden farkı nedir? Rahat mı? IEM almayı düşünüyorum ama sevmezsem diye çok para da vermek istemiyorum. Bunu buldum. Alınır mı?

Devasa bir fark bekleme özellikle düşük bütçede. Ben ilk olarak rahat olduğu için IEM kullanıyorum, uzun süre IEM kullandıktan sonra eski oyuncu kulaklığımı kafama taktığımda aşırı ağır gelmişti. Oyun için kullanacaksanız da kaliteli olanlarının oyuncu kulaklıklarından hiçbir eksiği olmuyor. Ben bu kadar iyi oyun performansı beklemiyordum alırken, oyuncu kulaklığımı kaldırdım direkt.

IEM kulaklıkların diğerlerinden farkı nedir?
Daha iyi ses kasılabilmesi ve aynı bütçedeki headsetlerin çoğundan daha fazla detay sunabiliyor olması en büyük farkıdır IEM'lerin.
Kişiden kişiye değişir. Bana çok rahat geliyor.
IEM almayı düşünüyorum ama sevmezsem diye çok para da vermek istemiyorum. Bunu buldum. Alınır mı?
Alınmaz. Bundan başlayabilirsin.

Daha iyi ses kasılabilmesi ve aynı bütçedeki headsetlerin çoğundan daha fazla detay sunabiliyor olması en büyük farkıdır IEM'lerin.

Kişiden kişiye değişir. Bana çok rahat geliyor.

Alınmaz. Bundan başlayabilirsin.

Hocam öneri için teşekkürler fakat kulak içi kulaklıklarda iade kabul edilmediği için ve daha önce hiç kullanmadığım için ne kadar uyguna alırsam o kadar iyi. Tabii kronik sıkıntısı falan varsa almam orası ayrı konu. Bu nasıl sizce?

Hocam öneri için teşekkürler fakat kulak içi kulaklıklarda iade kabul edilmediği için ve daha önce hiç kullanmadığım için ne kadar uyguna alırsam o kadar iyi. Tabii kronik sıkıntısı falan varsa almam orası ayrı konu. Bu nasıl sizce?
Kuponla daha uyguna getirebilirsen alınabilir.