Bengisevi

Yetkin
Makaleler
10
İfade attığımız bir iletiyi ileti sahibi düzenlendiğinde bize düzenlendiğine dair bildirim gönderilebilir diye düşünüyorum. Böylece atıyorum başta katıldığımız ancak düzenlenen hâline katılmayacağımız bir iletide ifademizi düzeltebiliriz.
Ekleme: Moderatörler iletiyi düzenlediğinde bildirim gelmeyebilir.

Son düzenleme:
2 yıl önce attığım iletiyi moderatör düzenledi diye bildirim almak saçma olur. Eksiledim.

2 yıl önce attığım iletiyi moderatör düzenledi diye bildirim almak saçma olur. Eksiledim.
Ayarı konulursa iyi olabilir. Bir de belki küçük değişiklikler için bildirim atılmaması ayarlanırsa böyle bir sorun olacağını sanmıyorum.

İfade attığımız bir ileti düzenlendiğinde bize düzenlendiğine dair bildirim gönderilebilir diye düşünüyorum. Böylece atıyorum başta katıldığımız ancak düzenlenen hâline katılmayacağımız bir iletide ifademizi düzeltebiliriz.
Mesaj düzenlendiğinde geliyor zaten. Eksilendi. XenForo'nun dahili bir özelliği zaten. Üzgünüm.

İfadeler kısmına belki bir şeyler yapılabilir ama düzenleme imkanı olmaz. Eklentisi bile yok.

Wikipedia'da ki gibi küçük değişiklik büyük değişiklik seçeneği getirilebilir. Kullanıcı yaptığı değişikliğin türünü seçer. Eğer küçük bir değişiklikse bildirim gitmez. Büyük bir değişiklikse bildirim gider. Kullanıcılara da bu bildirimler için bir ayar getirilebilir. Fikir güzel. Artıladım.