Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni bir emojinin de eklenmesi ile birlikte ifadeler kısmı bir hayli luzumsuz gelmeye basladi bana. Ben, begen ya da begenme ifadelerini kullanıyorum. Digerlerini kaldirma secenegim olsa guzel olurdu.

techolay_ifadeler.webp

techolay_opsiyonel_ifadeler.webp

Artı 21 Eksi
Kalp emojisi çok gereksiz oldu bence. Kim kime kalp atacak? Şu an kullanılmak için kullanılıyor ilerisi şüpheli. *muhteşem" emojisinin kimi için özel birçok anlamı vardı. Kalp emojisiyle tamamen bağımsızdı. Date forumu değil sonuçta 😀
Tam tersi diğer forumlarda muhteşem kullanılıyor mu ya? Kalp emojisi daha çok kullanılacaktır. Muhteşem emojisi alışıldığı için kullanılıyordu bana göre.

Kalp emojisi çok gereksiz oldu bence. Kim kime kalp atacak? Şu an kullanılmak için kullanılıyor ilerisi şüpheli. "Muhteşem" emojisinin kimi için özel bir çok anlamı vardı. Kalp emojisiyle tamamen bağımsızdı. Date forumu değil sonuçta 😀
Gereksiz bulduğunuz konuda 30'u aşkın pozitif puan sırf oylama konusu için vardı.

Herkes farklı şeyler düşünüyor, biz de herkesi memnun etmeye çalışıyoruz.

Onu elleme, bunu elleme veya şunu kaldır, şunu getir yaparsak bu iş bayağı uzar benden söylemesi. 😔
Ama "Muhteşem" emojisi eski çağlardan beridir olan emoji. TP'de bir beğenmeme ekletmek için 1 yıldan uzun süre uğraştık şu an ise tek konuda emoji eklenip siliniyor :D
Kaç öneri konusu açıldı en sonda Recep Ağabey zorla ekledi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gereksiz bulduğunuz konuda 30'u aşkın pozitif puan sırf oylama konusu için vardı.

Herkes farklı şeyler düşünüyor, biz de herkesi memnun etmeye çalışıyoruz.
Muhteşem emojisi beğen emojisinin bir varyantıydı. Bana anlık heves gibi geldi ama yapacak bir şey yok. Kalp emojisinin bence bu foruma bir katkısı yok ve ileride kullanılmayacak.

Muhteşem emojisi beğen emojisinin bir varyantıydı. Bana anlık heves gibi geldi ama yapacak bir şey yok. Kalp emojisinin bence bu foruma bir katkısı yok ve ileride kullanılmayacak.
Beğen ve beğenme dışında hiçbir emojinin foruma katkısı yok zaten. Kalp emojisi kullanılacaktır bence. Tatlı ve hoş.

Muhteşem emojisi beğen emojisinin bir varyant'ıydı. Bana anlık heves gibi geldi ama yapacak bir şey yok. Kalp emojisinin bence bu foruma bir katkısı yok ve ileride kullanılmayacak.
Saf işlev açısından klasik Beğen/Beğenme dışında diğer tepkilerin anlamsız kaldığı doğru.

Burada sağlamaya çalıştığımız şey, kullanıcılarımızın kendilerini ifade ederken daha esnek ve konforlu çözümlere sahip olması.

Ne demişler renkler ve zevkler tartışılmaz. Herkes sizin beğendiğinizi beğenmek zorunda değil veya sizin beğenmeyip, onun beğendiği şeyi beğenmemek zorunda değil. 🙂
Siz neden beğen emojisine bu kadar bağlandınız onu anlamadım ben. Gereksiz bir istekti bence ve bir amacı da yoktu.
Ben atarım. Muhteşem emojisine göre daha sempatik bence. Rengi de bunda bir etken olmuş.
Bu renk sizin için bu kadar önemliyse muhteşem emojisinin gözlerindeki kalpleri pembe yapalım 😎

5 Emoji ile sınırlandırılabilirse ve 3 emojiyi sabit tutup 2 tanesini kendimiz seçebilsek güzel olabilir. Hepsi de açık olabilir sıkıntı olmaz da mobil cihazlarda bazen sıkışma sorunu yaptığı doğru. Artıladım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.