Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni bir emojinin de eklenmesi ile birlikte ifadeler kısmı bir hayli luzumsuz gelmeye basladi bana. Ben, begen ya da begenme ifadelerini kullanıyorum. Digerlerini kaldirma secenegim olsa guzel olurdu.

techolay_ifadeler.webp

techolay_opsiyonel_ifadeler.webp

Artı 21 Eksi
Bu renk sizin için bu kadar önemliyse muhteşem emojisinin gözlerindeki kalpleri pembe yapalım 😎
Renkle alakalı bir problemim yok. Direkt olarak muhteşem emojisine göre daha iyi bence fakat görmeden bilemem açıkçası pembe halini. Diğer konuda belirttim. Gelmeden önce bu kalp emojisinin de garip duracağını düşünüyordum.

Tam tersi diğer forumlarda muhteşem kullanılıyor mu ya? Kalp emojisi daha çok kullanılacaktır. Muhteşem emojisi alışıldığı için kullanılıyordu bana göre.
Muhteşem emojisinin her daim kullanıyordum ve kullanmayan da görmedim ben belki 1-2 tane nadir kişiler vardır. Ayrıca Technopat sosyal'de de muhteşem emojisi çok fazla kullanılıyordu.
Daha önce o berbat donanım arşivi forumda bir göz gezdiriyordum orada da kullanılan bir emoji.

Muhteşem emojisinin her daim kullanıyordum ve kullanmayan da görmedim ben belki 1-2 tane nadir kişiler vardır. Ayrıca Technopat Sosyal'de de muhteşem emojisi çok fazla kullanılıyordu.
Daha önce o berbat Donanım Arşivi forumda bir göz gezdiriyordum orada da kullanılan bir emoji.
Kalp olan forumları kastetmiştim.

İki saniye gördüğünüz bir şey için gerek yok. Eğer 100 adet emoji olsa belki gerekli olurdu. Hepi topu 9 emoji var zaten.

Kalp emojisini aşırı saçma ve gereksiz buldum.

Ayrıca "🤔" emojisi de oldukça gereksiz ama kalp kadar değil, faydalı bulanı var.

Son olarak alternatif olarak "🤣" emojisini "😁 veya 😆" ile değiştirebiliriz. Halihazırdaki emojiye hiç kanım ısınmıyor. Facebook'ta paylaşılan ve kesinlikle komik olmayan videolarda sık sık gördüğüm içindir belki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalp emojisini aşırı saçma ve gereksiz buldum.

Ayrıca "🤔" emojisi de oldukça gereksiz ama kalp kadar değil, faydalı bulanı var.

Son olarak alternatif olarak "🤣" emojisini "😁 veya 😆" ile değiştirebiliriz. Hali hazırdaki emojiye hiç kanım ısınmıyor. Facebook'ta paylaşılan ve kesinlikle komik olmayan videolarda sık sık gördüğüm içindir belki.
Kalp tepkisi çok fazla istendiği için ekledik.

Hahaha tepkisini şu şekilde revize edebiliriz: 😂

Ancak tepkinin vurgusunu azaltıyor gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.