Bütçe
9500 TL
Gülle gibi bir masa, sallanma problemi yok. Bu masayı kullanmıyorum ancak IKEA'nın genel olarak bir çok ürününü kullanıyorum. Değerlendirebilirsiniz.
Teşekkür ederim hocam. :)

Hocam ayrı olarak ben monitör kolu kullanacağım ve masanın arkasındaki kablo düzenleyici çok kalın oluyor. Bir sorun yaşar mıyım NB F80 ile? Şurasında da küçük bir çıkıntı var ama NB F80 oraya olur mu bilemedim açıkçası.

Screenshot 2025-09-14 115354.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim hocam. :)

Hocam ayrı olarak ben monitör kolu kullanacağım ve masanın arkasındaki kablo düzenleyici çok kalın oluyor. Bir sorun yaşar mıyım NB F80 ile? Şurasında da küçük bir çıkıntı var ama NB F80 oraya olur mu bilemedim açıkçası.

Eki Görüntüle 184790
Masanın devamına eklenen alüminyum bir kablolama kanalı var (işaretlediğiniz yer), oraya doğrudan takamazsınız ve zaten sağlam olmaz. Siz sıkıştırdıkça profil ezilecektir. Ancak masanın orta kısmında bir alan var ve gördüğüm kadarıyla bu noktaya bağlantı yapanlar olmuş. Monitör kolunun alt kısmı uzun olursa desteklemeyebilir. Problem yaşayabilirsiniz.

Ekran görüntüsü 2025-09-14 120212.webp

Ekran görüntüsü 2025-09-14 120232.webp

Masanın devamına eklenen alüminyum bir kablolama kanalı var (işaretlediğiniz yer), oraya doğrudan takamazsınız ve zaten sağlam olmaz. Siz sıkıştırdıkça profil ezilecektir. Ancak masanın orta kısmında bir alan var ve gördüğüm kadarıyla bu noktaya bağlantı yapanlar olmuş. Monitör kolunun alt kısmı uzun olursa desteklemeyebilir. Problem yaşayabilirsiniz.

Eki Görüntüle 184798

Eki Görüntüle 184799
Sıkıntı olur gibi zamanla atma yapar mekanizma masadan.
İkinize de çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Sanırım başka masa bakacağım :(

Öneriniz için teşekkürler. İlk baktığım model oydu fakat almadan önce vazgeçtim. Kesonlu olan bana geniş bir alan sunmuyormuş gibi geldi. Hareket kabiliyetim kısıtlanıyor gibi. Kesonsuz olduğunda da beşik gibi sallandığını duymuştum.

Öneriniz için teşekkürler. İlk baktığım model oydu fakat almadan önce vazgeçtim. Kesonlu olan bana geniş bir alan sunmuyormuş gibi geldi. Hareket kabiliyetim kısıtlanıyor gibi. Kesonsuz olduğunda da beşik gibi sallandığını duymuştum.
Rica ederim. Depolama ihtiyacınız olursa işinizi görebilir, kablolama için de ufak dokunuşlar yapmak gerekir bu tür masalarda. Ufak bir ekleme daha yapacağım; bazı IKEA masalarında kullanılan malzemeler monitör kolu aparatı takmaya uygun olmuyor.

Kullanılan malzemeler genel olarak üst kaplama lif levha veya suntalam, iç kısım ise bal peteği yapı. Yani içleri tamamen dolu olmuyor. İnce ahşap çıtalarla çerçevelenmiş içi karton petek dolgu. Bu masalar basınca karşı dayanıksız oluyor, kelepçeyle sıkıştırıldığında iç boşluk ortaya çıkar.