i5 7500F

Uzman
Merhaba,

Hepsiburada gönderici satıcılı bir powerbank aldım ve direkt arızalı çıktı. İyi bir fiyattan almıştım, değişim talebi açtım, gönderdim, değişim reddedildi, iadeye çevirdiler.

Aynı cihazın başka rengini aldım, gelen ürün şarj ediyordu ama LCD ekranlı bir modeldi; LCD ekranı hiç çalışmıyordu.

Şimdi onu da gönderip 3. ürünü alacağım.

Hepsiburada'nın “süper” müşteri hizmetleri sağ olsun, hiç yardımcı olmuyorlar zaten. Bunlara ne zaman bağlansam, sorduğum soruyla alakası olmayan saçma sapan bir hazır mesaj atıyorlar. Daha bir defa insan aklıyla düşünülmüş bir mesaj alamadım.

Sadece bu saçma ve zaman kaybettiren deneyimimi paylaşmak istedim.

Allah kimseyi Hepsiburada müşteri hizmetleriyle konuşmak zorunda bırakmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi modelleri alıyorsunuz? Tüketici bilinçlensin ki bir daha almayalım.
Baseus Energeek GR11

Ben alırken 2. bir rengi olduğunu bilmiyordum. Benim aldığım rengin yorumları çok iyiydi fakat diğer rengin yorumlarında ürünün kronik arızalı olduğunu o zaman anladım. Direkt bozuk çıkan ve ekran sorunu yaşayan benden başka kişiler de varmış.

Baseus Energeek GR11

Ben alırken 2. bir rengi olduğunu bilmiyordum. Benim aldığım rengin yorumları çok iyiydi fakat diğer rengin yorumlarında ürünün kronik arızalı olduğunu o zaman anladım. Direkt bozuk çıkan ve ekran sorunu yaşayan benden başka kişiler de varmış.
Hocam evet, Reddit'te de aynı sorunu yaşayanlar olmuş. Powerbank kısmında Ugreen ve Spigen öneririm. Hepsiburada gibi firmalar maalesef düzgün destek süreci sağlayamıyorlar. Eğer indirim kovalamak şart değilse Amazon, Vatan veya MediaMarkt öneririm.

Hocam evet, Reddit'te de aynı sorunu yaşayanlar olmuş. Powerbank kısmında Ugreen ve Spigen öneririm. Hepsiburada gibi firmalar maalesef düzgün destek süreci sağlayamıyorlar. Eğer indirim kovalamak şart değilse Amazon, Vatan veya MediaMarkt öneririm.
Hocam Spigen konusunda pek ikna olamadım ben. Değerleri konusunda tutarlı olmadığını söyleniyor ve yorumlarda bataryaların belli bir müddet sonra çalışmadığına dair şeyler okudum. Baseus ve Spigen seçenekleri olsa Spigen tercih edebilirim.
Ugreen gerçekten kaliteli bir firma ancak Türkiye'de yüksek fiyatlı satıldığını düşünüyorum. Gerçek fiyatına yakın bulunabilirse tercih ederdim.
Birde Anker ürünleri var bunlarda gerçekten çok kaliteli ürünler. Fiyatları bir tık pahalı olabiliyor ancak indirim döneminde yakalanabilirse kesinlikle tercih ederim.