Bence de, özellikle de bunun yüzünden teknik destek konularında gereksiz mesajlarınız siliniyor diye düşünüyorumBen sıradan bir kullanıcı diye Enes'in açtığı konuya girdim saydım ezbere ne biliyorsam söylemeye,
Ayrıca benim mesajımı alıntılıyorsanız yazdığınız mesajın benimle ilgili olması veya yazılana yönelik olması gerekiyor.
@Enes138 cihazı almış, aradan aylar geçmiş ve artık neredeyse DOA raporu alması imkansız olacak. Bu neticede garantiye göndermesi en mantıklı hareketi olmuş.
Bu vakitten sonra cihaz servisten geldiğinde bir daha aynı problemin olmamasına yönelik yardımda bulunmalısın teknik destek konularında, kahvehane sohbeti eder gibi degil.
Ben bu cihazlar daha fazla bozulmasın diye, HX laptoplar daha fazla tehlike altında çalışmasın diye rehber yazarken siz rehberin altında da konuyla alakasız şeyler yazıyorsunuz.
Ben yazdığım rehberlerde kimseye referans olmadım ve almadım. Kendi kullandığım cihazlarda nasıl bir teknik yordam izliyorsam onu rehber haline getirip atıyorum ki insanlar faydalansın. Bu HP'de de öyle oldu, Thinkcentre da da, LOQ'ta da.
Siz ise arızalanan cihazın arkasından yok Asus böyledir yok Casper G870 böyledir diyerek hem vakit kaybediyorsunuz hem de konu dışına çıkıyorsunuz. Forumda çok vaktim olmuyor diyorsunuz, doğrudur. Değerli vaktinizi size bu tarz konulara harcamanızı öneririm, gereksiz mesajdan silinecek teknik destek konularında değil.
Son düzenleme: