Konu hakkında video çekilmesi güzel olmuş. Arkadaşa geçmiş olsun, burada da konusunu açmıştı. @Enes138 olması lazım isminin yanlış hatırlamıyorsam.
Ben sıradan bir kullanıcı diye Enes'in açtığı konuya girdim saydım ezbere ne biliyorsam söylemeye, bilsem Recep abi ile video çekeceğini çok daha farklı bir perspektiften bakardım ama Recep abinin böyle formatlar ile bizler gibi forum üyelerini önemsediğini gösterdiğini düşünüyorum. Bir röportaj tarzında teknoloji tüketicilerinin de kanalda bir payının olmasına vesile olması, katkısının olmasını sağlaması çok hoş bir şey ve özgün de bir fikir diye düşünüyorum. Resmen çorbada onunda tuzu olsun tarzında oluyor. Türkiye'de teknoloji kanallarında aynı yüzleri görmeye alışmışız, diksiyonu güzel genç kardeşimizi videoda görünce konudan bağımsız izlemekten kendimi alamadım haliyle. Bu tarz içerikler beni direkt çeker. Ben videoda olsam bu kadar güzel konuşamam şahsen. Lenovo çok şansız böyle bir kullanıcıyı mağdur ettiği için diye düşünüyorum benim gibi bir kullanıcının başına gelse sesimi duyuramazdım ben.