Geç dönüş için üzgünüm;

İki modemin olduğunu belirtmiştin (Kablolu Senaryo);
ilk adım olarak, 1. modem 'in LAN' portuna bağlayıp PC'ye bağlamayı deneyebilirsin hala internet yoksa kablon hasarlı veya pc girişi arızalı olabilir. (modem üzerinde başka lan portu denediğini düşünüyorum.)

Eğer başarılı ise,
1. modemin lan portuna takılı kabloyu 2. modeme LAN portuna bağlamalı,

pc'yi de başka bir kablo veya kablosuz ile 2. modeme bağlayıp, 2. modemin DHCP özelliğini kapatmalısın. Eğer kapattığından eminsen ama hala internet yoksa 2. modemin arızalı olabilir.
----
İki modemi bir birbirine bağlamak için ise turknet de tarif var modelin:

Ara yüzleri kontrol ederken dikkat etmen gereken şey ise modemlerin ara yüzleri 192.168.1.1 gibi standarttır değiştirmediysen hangi modem de olduğunu dikkat et. 2. modemin IP'sini değiştirmeyi unutma.

Geç dönüş için üzgünüm;

İki modemin olduğunu belirtmiştin (kablolu senaryo);
İlk adım olarak, 1. Modem'in lan' portuna bağlayıp PC'ye bağlamayı deneyebilirsin hala internet yoksa kablon hasarlı veya PC girişi arızalı olabilir. (modem üzerinde başka lan portu denediğini düşünüyorum.)

Eğer başarılı ise,
1. modemin lan portuna takılı kabloyu 2. modeme lan portuna bağlamalı,

PC'yi de başka bir kablo veya kablosuz ile 2. modeme bağlayıp, 2. modemin DHCP özelliğini kapatmalısın. Eğer kapattığından eminsen ama hala internet yoksa 2. modemin arızalı olabilir.
----
İki modemi bir birbirine bağlamak için ise TurkNet de tarif var modelin:

Ara yüzleri kontrol ederken dikkat etmen gereken şey ise modemlerin ara yüzleri 192.168.1.1 gibi standarttır değiştirmediysen hangi modem de olduğunu dikkat et. 2. modemin IP'sini değiştirmeyi unutma.

Hocam biz kablosuz diyoruz, 1. ve 2. modemi kablosuz şekilde bağlayacağım.

Yapmaktan vazgeçtim, çok uğraştırıcı bir şey olduğunu düşünüyorum artık...

Son düzenleme: