Peki, olaya farklı açıdan bakmanızı söylesem? Aslında böyle bir durumla ilk kez karşılaştığım için ve ne yapacağımı bilemediğim için olayı karşı tarafmış gibi sordum. Aslında tam tersi bir durum var. Alıcı, beni tüketici haklarına şikayet edeceğini, savcılığa başvuracağını ve her türlü şikayeti yapacağını söylüyor, WhatsApp'tan böyle yazmış. Üstü kapalı olacak şekilde tehdit ederek, yanlış ürün göndermediğim halde "yanlış ürün gönderdin" diye yazıp kendini haklı, beni haksız gösterme çabasına girmiş. Cihazı verip para iadesi istiyor benden. Ayrıca, böyle cihazlarda kayıt sorunu olduğunu vs. bilmiyordum. Alan kişiye geri dönmedim, ne yapacağımı bilmiyorum. GPT'ye sordum, karşı kişinin hiçbir şekilde yasal üstünlüğünün olmadığının aksine beni üstü kapalı tehdit etme durumuyla karşı tarafın haksız olduğunu söyledi. Beni mahkemeye verebilir mi? Ad, soyad, telefon numarası, IBAN ve dekont karşı tarafta var. Ama ortada hiçbir saçma durum yok çünkü cihaz tertemiz. Hem karşı tarafın cihaza zarar verip vermediğini nereden bilelim? Üstelik kablo ile kitap aktarımı yapılıyor, sadece kaydolmak şart değil. Yardımcı olursanız sevinirim, içime su serpin...