Ehwenisher Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.599 Çözümler 8 Beğeniler 2.465 Yer Kaer Morhen 25 Nisan 2025 #11 Afterbyte dedi: Hocam BIOS sürümünden bahsetmeniz saçma olmuş. BIOS sürümü eski diye anakart mı almayacağım? Genişletmek için tıkla... Hocam adam o kadar şeyden bahsetti sadece bunu mu algıladın? Anakartlar diğer bileşenler gibi değildir. En ufak ayrıntısına kadar incelenmeli ki başın ağrımasın, en ufak ilgisizliğinde zamanı geldiğinde fena duvara çarparsın.
Afterbyte dedi: Hocam BIOS sürümünden bahsetmeniz saçma olmuş. BIOS sürümü eski diye anakart mı almayacağım? Genişletmek için tıkla... Hocam adam o kadar şeyden bahsetti sadece bunu mu algıladın? Anakartlar diğer bileşenler gibi değildir. En ufak ayrıntısına kadar incelenmeli ki başın ağrımasın, en ufak ilgisizliğinde zamanı geldiğinde fena duvara çarparsın.
Ruindry Yetkin Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 2.372 Makaleler 1 Çözümler 15 Beğeniler 2.597 25 Nisan 2025 #12 Ekstra detay vereyim M2 SSD vidası yerinde mi diye kontrol et ben aldığımda her şey sorunsuz düşünmüştüm vidası yoktu bir de vida masrafı çıkmıştı.
Ekstra detay vereyim M2 SSD vidası yerinde mi diye kontrol et ben aldığımda her şey sorunsuz düşünmüştüm vidası yoktu bir de vida masrafı çıkmıştı.
KS KS Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 25 Nisan 2025 #13 Ehwenisher dedi: Hocam adam o kadar şeyden bahsetti sadece bunu mu algıladın? Genişletmek için tıkla... Yazdıklarınız saçma olmuş demedim zaten.
Ehwenisher dedi: Hocam adam o kadar şeyden bahsetti sadece bunu mu algıladın? Genişletmek için tıkla... Yazdıklarınız saçma olmuş demedim zaten.