Detaylar
Kim cevapladı?Pazarlıkla düşürebilirim sanırım. Valorant ve Fortnite gibi oyunlarda kaç FPS verir sizce?
4.000 TL'den 1 lira bile fazla verilmez bu sisteme. Satıcı da 6.500 TL'den 4.000 TL'ye düşmeyeceğine ''next'' diyelim hocam.
Pazarlıkla düşürebilirim sanırım. Valorant ve Fortnite gibi oyunlarda kaç FPS verir sizce?
Çok büyük darboğaz olur diye düşünüyorum ve bu fiyata değmez.
4.000 TL'den 1 lira bile fazla verilmez bu sisteme. Satıcı da 6.500 TL'den 4.000 TL'ye düşmeyeceğine ''next'' diyelim hocam.
Satıcı işlemci yükseltme imkanı sunuyor, aynı fiyata daha yüksek bi işlemci koyarsam hangi işlemciyi koymalıyım?Çok büyük darboğaz olur diye düşünüyorum ve bu fiyata değmez.
pawEn
Üstün
Bu sistemi direkt geçin. Bütçeniz nedir hocam sizin?Satıcı işlemci yükseltme imkanı sunuyor, aynı fiyata daha yüksek bi işlemci koyarsam hangi işlemciyi koymalıyım?
Kardeşlerime alacağım için çok bir harcama yapmak istemiyorum. Monitörsüz 8 bin diyelim. Halihazırda 60hz bir monitörüm var, o da bunlara yeter.Bu sistemi direkt geçin. Bütçeniz nedir hocam sizin?
Çarşışamillerekarşı
Uzman
aynı paraya intel xeon e5 2670 v3 rx 580 sistem topladım (termal macun kasa psu dahil)