En ucuz High Power Elite HP1-N750BR-E12S 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Elite HP1-N750BR-E12S 750 W Power Supply özelliklerini incele, 1.998,82 TL'den başlayan fırsatları yakala!
hocam dediğim gibi dükkanda yok ürün deposu Ankarada ve kesin stok bilgisi yok elite modelini yok sayabilirsiniz olmama ihtimali yüksek bende ısubü öğrencisiyim aradım konuştum o yüzdne başka model sipariş ettim zaten
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J800GD-F12S 800 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J800GD-F12S 800 W Power Supply özelliklerini incele, 2.798,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Sadece yeni nesil çıkışlar yok. İç bileşenleri güzel.
Hocam dediğim gibi dükkanda yok ürün deposu Ankara'da ve kesin stok bilgisi yok Elite modelini yok sayabilirsiniz olmama ihtimali yüksek bende ısubü öğrencisiyim aradım konuştum o yüzdne başka model sipariş ettim zaten.
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J800GD-F12S 800 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J800GD-F12S 800 W Power Supply özelliklerini incele, 2.798,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Sadece yeni nesil çıkışlar yok. İç bileşenleri güzel.
Evet hocam benim de tercih etme sebebim koruma sertifikaları ve iç yapısını inceledim kondensatörler paralel değil çapraz ve uygun mesafede patlamaya kısa devreye olabildiğince karşı tasarımlandırılmış uzun ömürlü olacağını düşündüğüm için tercih ettim
750W'lık halinin İçi bu şekilde. Ana kapasitör rubycon markasına ait. Kaliteli. Filtrelemedekilerde taepo. O da orta seviye denebilir. EMI filtresi vs. tam zaten.
Geçenlerde birisine daha aldırmıştım. O da memnun şu anlık.
750W'lık halinin içi bu şekilde. Ana kapasitör rubycon markasına ait. Kaliteli. Filtrelemedekilerde taepo. O da orta seviye denebilir. Emı filtresi vs. tam zaten.
Geçenlerde birisine daha aldırmıştım. O da memnun şu anlık.
1 saat kadar test ettim sistemi stres testine soktum sistem sıkıntısız çalışıyor PSU'da ekran kartı için 2 tane 6+2 X 2 çıkış var tam istediğimiz aradığımız çıkış hocam alabilirsin tavsiye ediyorum sessiz çalışıyor fanıda
Ürünün paketini teslim aldım montajı yapacağım kargolama vesaire hızlı ve çok iyi sapasağlam kutusunda göçük bile olmadan elime ulaştı.
1 saat kadar test ettim sistemi stres testine soktum sistem sıkıntısız çalışıyor PSU'da ekran kartı için 2 tane 6+2 X 2 çıkış var tam istediğimiz aradığımız çıkış hocam alabilirsin tavsiye ediyorum sessiz çalışıyor fanıda.