Bütçe
3000
Hocam güç kaynağı gözümü bir tık korkuttu sıfır alabilirim 3 bin TL gibi fiyatlarda önerebileceğiniz PSU var mı?
ben 3400 e high power gd performance 800w tercih ettim hocam siparişi dün akşam 9 da yaptım demin kargoya verildi

elite modeli şuan maksimum bilgisayarda ve yer Ispartada hocam telefonla konuştum bende orada okuyorum kesin stok bilgisi yok maksimum bilgisayarda

Evet, geleceğe yönelik zaten. En mantıklı seçenek o.

850W olanı almaya çalışacağım olmaz ise 1. attığınızdaki en ucuz satan dükkan ile aynı şehirdeyim gidip oradan alırım.

Ben 3400'e High Power gd performance 800W tercih ettim hocam siparişi dün akşam 9 da yaptım demin kargoya verildi.

Elite modeli şu an maksimum bilgisayarda ve yer Isparta'da hocam telefonla konuştum bende orada okuyorum kesin stok bilgisi yok maksimum bilgisayarda.

Ben de Isparta'da yaşıyorum hocam kesin stok bilgisi yoksa 850W olanı almaya çalışacağım.

850W olanı almaya çalışacağım olmaz ise 1. attığınızdaki en ucuz satan dükkan ile aynı şehirdeyim gidip oradan alırım.

Ben de Isparta'da yaşıyorum hocam kesin stok bilgisi yoksa 850W olanı almaya çalışacağım.
hocam dediğim gibi dükkanda yok ürün deposu Ankarada ve kesin stok bilgisi yok elite modelini yok sayabilirsiniz olmama ihtimali yüksek bende ısubü öğrencisiyim aradım konuştum o yüzdne başka model sipariş ettim zaten

@Sckronn'un dediği gibi şu model de var:

Sadece yeni nesil çıkışlar yok. İç bileşenleri güzel.

Hocam dediğim gibi dükkanda yok ürün deposu Ankara'da ve kesin stok bilgisi yok Elite modelini yok sayabilirsiniz olmama ihtimali yüksek bende ısubü öğrencisiyim aradım konuştum o yüzdne başka model sipariş ettim zaten.

Sağ olun hocam bilgilendirdiğiniz için, PSU elinize ulaşınca deneyimlerinizi yazabilir misiniz?

@Sckronn'un dediği gibi şu model de var:

Sadece yeni nesil çıkışlar yok. İç bileşenleri güzel.

Evet hocam benim de tercih etme sebebim koruma sertifikaları ve iç yapısını inceledim kondensatörler paralel değil çapraz ve uygun mesafede patlamaya kısa devreye olabildiğince karşı tasarımlandırılmış uzun ömürlü olacağını düşündüğüm için tercih ettim

Sağ olun hocam bilgilendirdiğiniz için, PSU elinize ulaşınca deneyimlerinizi yazabilir misiniz?
tabii ki hocam elime ulaşır ulaşmaz testlerini gerçekleştirip konunun altına deneyimimi ileteceğim umarım yarın gelir

@Rodwash,

1760710428712.webp

750W'lık halinin İçi bu şekilde. Ana kapasitör rubycon markasına ait. Kaliteli. Filtrelemedekilerde taepo. O da orta seviye denebilir. EMI filtresi vs. tam zaten.

Geçenlerde birisine daha aldırmıştım. O da memnun şu anlık.

Tamamdır hocam teşekkürler yardımlarınız için.

Ürünün paketini teslim aldım montajı yapacağım kargolama vesaire hızlı ve çok iyi sapasağlam kutusunda göçük bile olmadan elime ulaştı

Ürünün paketini teslim aldım montajı yapacağım kargolama vesaire hızlı ve çok iyi sapasağlam kutusunda göçük bile olmadan elime ulaştı

1 saat kadar test ettim sistemi stres testine soktum sistem sıkıntısız çalışıyor PSU'da ekran kartı için 2 tane 6+2 X 2 çıkış var tam istediğimiz aradığımız çıkış hocam alabilirsin tavsiye ediyorum sessiz çalışıyor fanıda

Dosya Ekleri

• IMG_0349.webp
    IMG_0349.webp
    2,8 MB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Ürünün paketini teslim aldım montajı yapacağım kargolama vesaire hızlı ve çok iyi sapasağlam kutusunda göçük bile olmadan elime ulaştı.

1 saat kadar test ettim sistemi stres testine soktum sistem sıkıntısız çalışıyor PSU'da ekran kartı için 2 tane 6+2 X 2 çıkış var tam istediğimiz aradığımız çıkış hocam alabilirsin tavsiye ediyorum sessiz çalışıyor fanıda.

Yardımlarınız için teşekkürler hocam.