Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Makaleler
17
1757072386318.webp

Şu şekilde yani. Forumun aktifliğini de yükseltir, ayrıca bu kategoriye ulaşmamız da daha kolay olur. Bence mantıklı öneri.

Artı 11 Eksi
"İkinci El" kategorisindeki ilanlar, diğer konulara mesaj atılamadığı gibi alıcı dışındakilerin de "İkinci El" kategorisindeki konulara yazması yasak olduğu için etkileşimi düşük bir kategori. Ana sayfaya eklemek, pek bir fayda sağlamaz.

Gerek yok. Takip edilen bolumlere ekleyin cok sik kullaniyorsaniz. Istediginiz kaetgori icin de uyarilari acin. Ornegin biri satilik ilani acinca bana uyari geliyor.

Dosya Ekleri

• X.webp
    X.webp
    197,8 KB · Görüntüleme: 84
Bu tarz teknoloji forum ve gruplarında satış işini çok ön plana çıkarınca bir anda satıcı, bilgisayarcı kitlesi platforma musallat oluyor. Zamanla platformun tek amacı satışa dönüyor, diğer konulara olan etkileşim azalıyor, soru soran insanlara "sana şunu satayım", "sana bunu satayım" diyen insanlar ortalarda gezmeye başlıyor. Bu nedenle olduğu gibi bırakılması taraftarıyım.

Bu tarz teknoloji forum ve gruplarında satış işini çok ön plana çıkarınca bir anda satıcı, bilgisayarcı kitlesi platforma musallat oluyor. Zamanla platformun tek amacı satışa dönüyor, diğer konulara olan etkileşim azalıyor, soru soran insanlara "sana şunu satayım", "sana bunu satayım" diyen insanlar ortalarda gezmeye başlıyor. Bu nedenle olduğu gibi bırakılması taraftarıyım.

En kötüsü de bu mağazalar aşırı spam düşüyor bireysel satıcıları göremiyorsun. En basitinden sahibinden gibi yerlerde mağaza seçmesen bile bu satıcılar çıkıyor hadi onu geçtim Facebook da bireysel satıcı bulmak en basitinden imkansız. Buraya doluşurlarsa hiç iyi olmaz.

En kötüsü de bu mağazalar aşırı spam düşüyor bireysel satıcıları göremiyorsun. En basitinden sahibinden gibi yerlerde mağaza seçmesen bile bu satıcılar çıkıyor hadi onu geçtim Facebook da bireysel satıcı bulmak en basitinden imkansız. Buraya doluşurlarsa hiç iyi olmaz.
Sırf bu yüzden 10 bin kişilik Facebook grubumuzun 4-5 yıl çok iyi bir soru-cevap platformu olduktan ve güzel bir kitle oluştuktan sonra gruba üşüşen, spam mesajlar döşeyen satıcı kitlesi yüzünden çöküşünü gördüm 😂 Buranın da başına benzer bir şey gelmesini kesinlikle istemiyorum 😂