Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Makaleler
17
1757072386318.webp

Şu şekilde yani. Forumun aktifliğini de yükseltir, ayrıca bu kategoriye ulaşmamız da daha kolay olur. Bence mantıklı öneri.

Artı 11 Eksi
@naganen, Techolay Sosyal dogrudan bir ikinci el satis platformu olmadigi icin dediginiz gibi bir durum olmaz. Ornegin Donanim Haber Forum'un ikinci el kategorisi, yillardir bilinen bir sey lakin hicbir zaman Donanim Haber Forum'un onune gecmedi.
Saticilar "Donanim Haber oluculeri"ni kaziklayamayacaklarini bildigi icindir. Saticilar buraya dadanirsa verdikleri fiyatin ucte birini teklif ederek ayaklarini keseriz zaten. 🥰😋

@naganen, Techolay Sosyal dogrudan bir ikinci el satis platformu olmadigi icin dediginiz gibi bir durum olmaz. Ornegin Donanim Haber Forum'un ikinci el kategorisi, yillardir bilinen bir sey lakin hicbir zaman Donanim Haber Forum'un onune gecmedi.
Gördüğüm kadarıyla Donanım Haber üzerindeki İkinci El kategorisi de burada olduğu gibi forumun en diplerinde. Belki onlar da ana sayfada tepelerde bir yere koysalar ters tepebilirdi 😂 Bilemiyorum, bana satış işlerini bu tarz platformlarda çok öne çıkarmamak gerekiyor gibi geliyor.

Gördüğüm kadarıyla Donanım Haber üzerindeki İkinci El kategorisi de burada olduğu gibi forumun en diplerinde. Belki onlar da ana sayfada tepelerde bir yere koysalar ters tepebilirdi 😂 Bilemiyorum, bana satış işlerini bu tarz platformlarda çok öne çıkarmamak gerekiyor gibi geliyor.
Dogru. Forum icin ise yarayan bir sey olsaydi maklubeci paragoz sari site gibi komisyon ekleyerek satis yaptirirdi kendi platformunda.

Eşik yüksek olduğu için kategoride sirkülasyon düşük, amacına ne kadar hizmet ediyor tartışılır.