Detaylar
Kim cevapladı?İtachi Uchiha
Yetkin
Bu bir hayır kurumu değil burası iş yeri.
VENGEANCE ANGEL
Üstün
Ben bir de Benson' a gülmüştüm, sakız makinesi getiriyo 1 bin dolar, 2 bir bin dolar falan jsdfsjfjs.
- Makaleler
- 14
900 dolar çok. Çok fazla. Sıfır kutusunda olsaydı belki 100 dolara alırdım. Ama maalesef kutusunda değil. Güzel hatrın için 10 dolar vereyim sevinip git.Hey dostum bu PS5'in kasasında çizik var sen en iyisi buna 900 dolara ver bana.![]()
Xudayar_Mirzayev
Uzman
Hey dostum. Bu Lada 2107 arabasını çok ama çok güzel baktım. Çizik yok. Modifiyeli ve Bugatti motoru var. En az 1 Milyon istiyorum. Paramı ver bende gideyim.
- Makaleler
- 14
5 bine okeysin.Hey dostum. Bu Lada 2107 arabasını çok ama çok güzel baktım. Çizik yok. Modifiyeli ve Bugatti motoru var. En az 1 Milyon istiyorum. Paramı ver bende gideyim.
Xudayar_Mirzayev
Uzman
Neeyyy? Kafayı mı yedin sen? Bu aracın fiyatı 10 Milyon.
- Makaleler
- 14
Çok sıkı pazarlık yapmak istiyorsun anlaşılan. Hadi 5 buçuk bin olsun. Daha çıkmam ama. Onun değeri o kadar.Neeyyy? Kafayı mı yedin sen? Bu aracın fiyatı 10 Milyon.
Xudayar_Mirzayev
Uzman
Yav bi git işine. En iyisi arabadan anlayan birini çağır.Çok sıkı pazarlık yapmak istiyorsun anlaşılan. Hadi 5 buçuk bin olsun. Daha çıkmam ama. Onun değeri o kadar.
O sırada uzman denen kişi Les Gold'un oğludur.Yav bi git işine. En iyisi arabadan anlayan birini çağır.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet