Slyrox

Başarılı
Şu an ikinci el PS5 piyasasında sıfır hiç açılmamış ve az kullanılmışlar 15-18 bin civarına satılıyor. Ben de yakın zamanda PS5 almayı düşünüyorum hem dayanıklık hem de kolay satınabilirlik açısından ikinci el almak mantıklı mı? İkinci el PS5 alırken nelere dikkat etmeli.

Sıfır slim model alırsan en azından 3 taksit yaptırabilirsin ve adına garantili faturalı olur. Milletin açıp kullanıp hevesini alıp adına fatura kestirdiği ve kargoda kırılsa hiçbir sorumluluk kabul etmediği şeyi ben olsam bu kazık fiyatlara almazdım. Alıp kullanınca ürüne değer kattığını sanıyor gerizekalılar.

Dijital Slim'in sifiri zaten 18 bin civarinda. Dijital olmasi sorun olmayacaksa sizin dediginiz gibi ''15-18K'' civarindaysa direkt sifir almak cok daha mantikli.

Onun disinda yine de 2. el almak istiyorsaniz ve daha ucuza yakalarsaniz, CFI-1200 seriden olmasina ozen gosterin. Onlarda 6nm GPU var, daha az isiniyorlar. Ilk revizyon PS5'ler termal olarak komikti bayagi, degmez.

Sıfır Slim model alırsan en azından 3 taksit yaptırabilirsin ve adına garantili faturalı olur. Milletin açıp kullanıp hevesini alıp adına fatura kestirdiği ve kargoda kırılsa hiçbir sorumluluk kabul etmediği şeyi ben olsam bu kazık fiyatlara almazdım. Alıp kullanınca ürüne değer kattığını sanıyor gerizekalılar.

Vallahi haklısın reis. Peki cdli olması çok fark ettirir mi bana lazım olur mu yani (CD'li oyun oynama takıntım yok) ilk defa konsol alacağım için farkını kestiremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi haklısın reis. Peki cdli olması çok fark ettirir mi bana lazım olur mu yani (CD'li oyun oynama takıntım yok) ilk defa konsol alacağım için farkını kestiremiyorum.

Bence disksiz daha iyi, zaten diskli oyunu taksan da sürekli güncelleme geliyor bir de çizilme ihtimali hala var. Disklerin kapasitesi 100 gigabayta çıktı ama çizil geçirmez yapamadılar. Diskin tek iyi tarafı oyun alıp oynayıp ikinci el satmak/takas etmek ama ülkemiz şartları için bu bayağı lüks kaçıyor artık. İndirimle kelepir oyun almak veya üyelikle oynamak dışında güç yetmez PS5 oyunlarına.

Dijital Slim'in sifiri zaten 18 bin civarinda. Dijital olmasi sorun olmayacaksa sizin dediginiz gibi "15-18k" civarindaysa direkt sifir almak cok daha mantikli.

Onun disinda yine de 2. el almak istiyorsaniz ve daha ucuza yakalarsaniz, CFI-1200 seriden olmasina ozen gosterin. Onlarda 6nm GPU var, daha az isiniyorlar. Ilk revizyon PS5'ler termal olarak komikti bayagi, degmez.

Ben hiçbirzaman 2.ele yatkın değildim zaten hep sıfır olsun ilk ben kullanayım istiyorum ama ucuza bulursam da alırım büyük ihtimal.

Bence disksiz daha iyi, zaten diskli oyunu taksan da sürekli güncelleme geliyor bir de çizilme ihtimali hala var. Disklerin kapasitesi 100 gigabayta çıktı ama çizil geçirmez yapamadılar. Diskin tek iyi tarafı oyun alıp oynayıp ikinci el satmak/takas etmek ama ülkemiz şartları için bu bayağı lüks kaçıyor artık. İndirimle kelepir oyun almak veya üyelikle oynamak dışında güç yetmez PS5 oyunlarına.
Djital alırsam hep çok para ödeyecekmişim gibi geliyor oyunlara dediğiniz gibi cdlilerde ikinci el alma muhabbeti var ya

Sıfır alırken de CFI 1200 olmasına dikkat etmeli miyim?

Dijital Slim'in sifiri zaten 18 bin civarinda. Dijital olmasi sorun olmayacaksa sizin dediginiz gibi "15-18k" civarindaysa direkt sifir almak cok daha mantikli.

Hocam ben önermem. Kendi fikrim olduğundan söylüyorum ki PlayStation kafelerde kullanılmış yorgun cihazlara denk gelme olasılığınız yüksek. Xbox kafeler olmadığı/yaygın olmadığı için Xbox bakmanız daha iyi olur.