AhmetBY60

Uzman
2. el RAM almayı düşündüm, Corsair Vengeance satan biri var, 700-800 TL. Açıkçası fazladan para vermek istemedim. Bu konuda nelere dikkat etmeliyim, hangi noktalara önem vermeliyim? Corsair zaten güvenilir bir marka, ürün 2023 yılında Trendyol üzerinden alınmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Satan kişiden Memtest sonucu isteyebilirsiniz.

2. el RAM almayı düşündüm, Corsair Vengeance satan biri var, 700-800 TL. Açıkçası fazladan para vermek istemedim. Bu konuda nelere dikkat etmeliyim, hangi noktalara önem vermeliyim? Corsair zaten güvenilir bir marka, ürün 2023 yılında Trendyol üzerinden alınmış.
Hali hazırda RAM'iniz varsa MHz ve gecikme değerlerine dikkat edin. Onun disinda hocamin dedigi gibi Memtest/TestMem yapabilirsiniz.

Satan kişiden Memtest sonucu isteyebilirsiniz.

RAM Expert de kullanılabilir yanında aslında hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam RAM'in alt tarafi size bakacak şekilde blokların altında 2 tarafta lehim, çip var mı diye de bakabilirsiniz gözle muayne böyle olabilir.