Dün ikinci el sappire Nitro RX 570 4 GB ekran kartını aldım. Ekran kartını bilgisayara taktìm kartta hem 6 pin hem 8pin güç girișiși olmasına rağmen bilgisayarımda sadece 8 pin kablosu olduğu için onu taktım. Bilgisayarı çalıștırdımda ise monitorda sinyal yok hatası aldım. Bende yeni ekran kartını çıkarıp eski ekran kartınını tekrardan yerine taktım ama yine sinyal yok hatası alıyorum yardım eder misiniz?
Ve iddia ediyorum, size Sapphire almanizi tavsiye eden kişi hayatında Sapphire ekran kartı kullanmamıştır ve kullanmaktan kaçınıyordur, uzak duruyordur.
Sapphire kullanıyorum, Sapphire hakkında net bir şey söyleyemem de arkadaşın sorunu -bence- daha çok RX 500 serisinden kart alması. Bu kart serisinin, sorun çıkarma ihtimali daha yüksek oluyor.
Çok ilginç bu Sapphire ekran kartlarının genelinde mi var? Bende çok nadir oluyor ama bazen ekran durup dururken aniden ekran kararıyor. 7700XT kullanıyorum. Bende PSU'dan şüpheleniyordum. Xigmatek 850W 80Plus kullanıyorum.
Çok ilginç bu Sapphire ekran kartlarının genelinde mi var? Bende çok nadir oluyor ama bazen ekran durup dururken aniden ekran kararıyor. 7700XT kullanıyorum. Bende PSU'dan şüpheleniyordum. Xigmatek 850W 80Plus kullanıyorum.
Sorun anakart ve PSU daymış ikisi de kartı desteklemediğinden önce anakartı değiştirdim bu sefer PSU yetmedi ona da bütçem yetmediği için ekran kartını değiştirdim yani sorun kartta değildi.
Sorun anakart ve PSU daymış ikisi de kartı desteklemediğinden önce anakartı değiştirdim bu sefer PSU yetmedi ona da bütçem yetmediği için ekran kartını değiştirdim yani sorun kartta değildi.