İkinci el Sapphire ekran kartı sinyal yok hatası

gamepage

Çalışkan
Dün ikinci el sappire Nitro RX 570 4 GB ekran kartını aldım. Ekran kartını bilgisayara taktìm kartta hem 6 pin hem 8pin güç girișiși olmasına rağmen bilgisayarımda sadece 8 pin kablosu olduğu için onu taktım. Bilgisayarı çalıștırdımda ise monitorda sinyal yok hatası aldım. Bende yeni ekran kartını çıkarıp eski ekran kartınını tekrardan yerine taktım ama yine sinyal yok hatası alıyorum yardım eder misiniz?

Boş beleş videolardan gaza geliyorsunuz piyasadan dünyanın en dandik ekran kartını satın alıyorsunuz. Benim sıfırını bile alınmasını tavsiye etmediğim, burada bas bas bağırdım dünyanın en dandik ekran kartı diye dediğim ekran kartının ikinci elini alıyorsunuz. Yemin ederim bile bile mayına basıyorsunuz bile bile gidip ağzınıza el bombası sokuyorsunuz. O kartın bozuk olması inanılmaz yüksek bir ihtimal bozuk olmasa bile bir ay içinde bozulacak olması daha da yüksek ihtimal belki.

Sappphire Almayın
Sappphire Almayın
Sappphire Almayın
Sappphire Almayın

Ve iddia ediyorum size Sapphire almanizi tavsiye eden kişi hayatında Sapphire ekran kartı kullanmamıştır ve kullanmaktan kaçınıyordur uzak duruyordur.

İade edin.

Son düzenleme:
Artı -1 Eksi
Yeni ekran kartının çalışmama sebebi tüm güç girişlerinin takılmaması olabilir belki. Ama tekrar eski kartınızı taktığınzda eski kartınızın çalışıyor olması gerek. İki kartı da takarken anakarta tam olarak oturttuğunuzdan emin olun. RAM'leri çıkarıp tekrar takmayı deneyin.

6 pin ve 8 pin PCI-E guc girislerinde ayni zamanda sense pini oldugu icin kart sizin o guc girisini takip takmadiginizi algilayabiliyor. Algilamadiginda da genelde goruntu alamiyorsunuz ve fanlar donmuyor, yani calismiyor. Diger 6 pin girisi de takmalisiniz. SATA to 6 pin donusturucu alabilirsiniz. RX 570 gibi bir kart ile boyle donusturuculer pek sorun yapmaz.

Eski GPU ile bile goruntu alamamaniz ise CMOS resetlememekten kaynaklanabiliyor. Onceki konunuzda belirttiginiz anakart pek kaliteli bir sey olmadigi icin, boyle durumlarda CMOS resetlemeniz gerekebilir. CMOS resetleyin.

Boş beleş videolardan gaza geliyorsunuz piyasadan dünyanın en dandik ekran kartını satın alıyorsunuz. Benim sıfırını bile alınmasını tavsiye etmediğim, burada bas bas bağırdım dünyanın en dandik ekran kartı diye dediğim ekran kartının ikinci elini alıyorsunuz. Yemin ederim bile bile mayına basıyorsunuz bile bile gidip ağzınıza el bombası sokuyorsunuz. O kartın bozuk olması inanılmaz yüksek bir ihtimal bozuk olmasa bile bir ay içinde bozulacak olması daha da yüksek ihtimal belki.

Sappphire Almayın
Sappphire Almayın
Sappphire Almayın
Sappphire Almayın

Ve iddia ediyorum size Sapphire almanizi tavsiye eden kişi hayatında Sapphire ekran kartı kullanmamıştır ve kullanmaktan kaçınıyordur uzak duruyordur.

İade edin.

O bilmem ne arşivi adlı forum clickbait yapıyor çoğu içerikte. Yok efendim lossles scaling kullanımında FPS 20'den 500'e çıkıyormuş. Videoda böyle bir şey yok bu bir. İkincisi ise videoda kendisi sadece 2X modunda düzgün çalıştığını söylüyor.

Dün ikinci el sappire Nitro RX 570 4 GB ekran kartını aldım. Ekran kartını bilgisayara taktìm kartta hem 6 pin hem 8pin güç girișiși olmasına rağmen bilgisayarımda sadece 8 pin kablosu olduğu için onu taktım. Bilgisayarı çalıștırdımda ise monitorda sinyal yok hatası aldım. Bende yeni ekran kartını çıkarıp eski ekran kartınını tekrardan yerine taktım ama yine sinyal yok hatası alıyorum yardım eder misiniz?

İade edin. Sıfır bile AMD kart alınmaz ikinci el hiç alınmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
O bilmem ne arşivi adlı forum clickbait yapıyor çoğu içerikte. Yok edendim lossles scaling kullanımında FPS 20'den 500'e çıkıyormuş. Videoda böyle bir şey yok bu bir. İkincisi ise videoda kendisi sadece 2X modunda düzgün çalıştığını söylüyor.

İade edin. Sıfır bile AMD kart alınmaz ikinci el hiç alınmaz.

Zaten üstüne pay alarak ASUS GTX 970 ile takas ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geri
Yukarı Alt