23127PN0CG kodu Xiaomi 14 global versiyonudur. NFC vardır. Ama adamın dedikleri pek mantıklı gelmedi. Önce Hindistan cihazı demiş, ardından ROM'dan ROM'a zıplatmış telefonu. Bunları yaparken tabiri caizse telefonun içinden geçmiş olabilir. Xiaomi 14 güzel bir cihaz ama şahsen güvenilir bulmadım. Bu tarz işlerden anlamıyorsanız hiç bulaşmayın derim. Ayrıca size kaç Manat'a veriyor o da önemli.

950-1000 manat arası anlaşıcaz büyük ihtimalle iyi fiyat ya. Az anlıyorum da ROM işlerinden zamanında Note 9 Pro telefonumu Custom ROM yapmak isterken başaramamıştım. Unlock yaptim sonra yapamayınca Custom ROM isini bos verdim. Sonra gördüm ki Google Pay falan desteklemiyor artık lock yaptım çalışmaya başladı normal eskisi gibi.

23127PN0CG kodu Xiaomi 14 global versiyonudur. NFC vardır. Ama adamın dedikleri pek mantıklı gelmedi. Önce Hindistan cihazı demiş, ardından ROM'dan ROM'a zıplatmış telefonu. Bunları yaparken tabiri caizse telefonun içinden geçmiş olabilir. Xiaomi 14 güzel bir cihaz ama şahsen güvenilir bulmadım. Bu tarz işlerden anlamıyorsanız hiç bulaşmayın derim. Ayrıca size kaç Manat'a veriyor o da önemli.

Böyle kendi yoklamalarımı yapacağım teknik olarak bir sorunu var mı cihazın diye. IMEI sorgulatma yapacağım. IMEI ile kutu üstündeki IMEI aynımı kontrol edeceğim. Başka da SIM hattı şebeke normal çekiyor mu bakacağım. Başka da aklıma gelmedi şimdi. Başka ne önerirsiniz hocam. Bu ROM işleride çok zor işmiş gibi anlatıyor arkadaşlar. Zaten kendisi yapmamış bir arkadaşına yaptırmış bu da anlayan.

Söylediğine göre cihaz 2 ci cihazı kendisi S24u kullanıyor. Bu ROM işlerini de arama kayıt özelliğine göre yapmış hep.

Bu cihazın ağ bantları olarak Azerbaycan için bir sorun teşkil etmez değil mi hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben baktığım yerlerde var yazıyor hocam. Hindistan global diye geçiyor neden olmasın ya?
Bildiğiniz yok hocam, donanımsal olarak yok telefonda. NFC olmadığı için de kullanmıyorsunuz istediğiniz gibi araştırabilirsiniz. son harfi I olan modeller için geçerlidir bu. Bende Çin cihazı var mesela, direnç işlemi yaptıracak olsam India ROM atılması gerekiyor. Bu yüzden dirençsiz kullanmayı düşünüyorum.

Bildiğiniz yok hocam, donanımsal olarak yok telefonda. NFC olmadığı için de kullanmıyorsunuz istediğiniz gibi araştırabilirsiniz. son harfi I olan modeller için geçerlidir bu. Bende Çin cihazı var mesela, direnç işlemi yaptıracak olsam India ROM atılması gerekiyor. Bu yüzden dirençsiz kullanmayı düşünüyorum.
Hocam ben bahsettiiğim benim cihazda var.

Merhaba arkadaşlar, dün S24 cihazımı sattım bataryası hızlı gidiyor diye. Şimdi ilanlara baktım bir ilan gözüme takıldı. Şimdi adam Xiaomi 14 almış AliExpress'ten falan cihazın kayıtları falan tamam. 1 ay olmadı kutudan çıkaralı diyor. Olay şu: Adamın dediklerine göre cihaz Hindistan cihazıymış ve 120W adaptörle çıkıyormuş kutudan. Adam buna Endonezya ROM'u indirmiş arama kayıt yapabilmek için olmamış. Şimdi de Tayvan ROM'u kurulu diyor. Tayvan ROM'unda da Google Pay falan çalışmadığını söylüyor. Global ROM yükleyip sana satarım ama alıp kendin yaparsan daha ucuza bırakırım sana diyor. Şimdi sorum şöyle: Bu Hindistan cihazının bir farklılığı var mı? Sorunsuz bir şekilde global ROM yükleyip kullanabilir miyim? Anlayan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
Arkadaş fotoğraflar attı bazı.

Bence hiç bulaşmayın bu işlere. Sonra bir sıkıntı çıkar. S24'ün bataryası zaten küçük. O riskle alıyorsunuz zaten. Ama onu da MagSafe ile çözebilirdiniz.