İkinci el Xbox Series S ne kadara satılır?

Katılmıyorum çok, şaşırtıcı bir derecede Xbox cihazlar oldukça hızlı satılıyor.
Ben cok fazla al-sat yaptigim icin, benim yorumum bu sekilde, siz bilirsiniz tabii.

Yanlış sanki bu dediğin. Aksine insanlar ucuza oyun oynamak için, ya çipli Switch alıyor ya PS4 alıp kırdırıyor, ya da güncel cihaz isteyenler Series S'e yöneliyor.
İnsanlar ucuza oyun oynamak istiyor burasi dogru, ama bu kitle cok nis bi' kitle sayiliyor, benim yorumumun ana mantigi bu piyasanin (Konsol piyasasi), telefon, bilgisayar gibi ikinci el demirbas urunlerin likitesine gore cok daha az olmasi.

Ek yorum olarak da, PS ikinci el piyasası Xbox'un ikinci el piyasasindan fersah fersah ondedir.

Karsilastirma yapmak anlamsiz kisacasi.

9K ya asla satamaz benim tertemiz Series S vardı 8K ya zor sattım. Cihazın piyasası yok.

Ben nasıl 3 4 gün içinde 9500'e sattım cihazı o zaman birden fazla kişi yazdı bir de alıcı olarak. Piyasası var.

9K ya asla satamaz benim tertemiz Series S vardı 8K ya zor sattım. Cihazın piyasası yok.

Bir PlayStation değil, ancak isteyen güzel fiyatlara satabiliyor ya.

Tamam dediklerinde bir sıkıntı yok. Yalnız, kitle niş değil. 7'den 70'e insanların oyun oynamakla ilgili planları var. Bu yüzden biraz pazarlık yapılırsa 1 hafta sürmez Series S'i satması. Hatta burada ikinci el alım-satım kategorisine konu açsa ilgilenenler olur.

O zaman 9250 TL'ye koyuyorum? Pazarlıkla inerim zaten.

Umarim iyi' bi fiyattan satmis olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…